Τάμτα: “Θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά!”

Για τις αρνητικές κριτικές, τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, μετά το χωρισμό τους και το ενδεχόμενο να ξαναγίνει μανούλα μίλησε η Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει κερδίσει δίκαια τον τίτλο του fashion icon, δηλώνει ενθουσιασμένη με τις extreme εμφανίσεις της, που μαγεύουν κάθε φορά το κοινό.

Μιλώντας αρχικά για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της στη σκηνή, η Τάμτα αποκάλυψε στην εκπομπή της Δέσποινα Καμπούρη: “Είναι χαρά μου να με θεωρούν fashion icon. Eίναι πάρα πολύ θετικό αυτό“.

Για τις αρνητικές κριτικές η ίδια ανέφερε: “Το αρνητικό καμιά φορά μας φέρνει εκεί που πρέπει, γιατί μπορεί να ξεφεύγουμε λίγο και όταν ακούσεις κάτι να πεις “μήπως υπάρχει λίγη αλήθεια εκεί;” Με χαρά ακούω και τα αρνητικά και τα θετικά”.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη: “Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρετε φαντάζομαι, αλλά δεν είναι καθόλου σημαντικά για τον κόσμο. Είναι σημαντικά για ‘μένα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου πριν δημοσιοποιήσεις τη σχέση σου ”
Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο, η Τάμτα είπε: “Έχουμε καλές σχέσεις αλλά δεν μιλάμε καθημερινά. Καταλαβαίνεις ότι όταν χωρίζεις μετά από χρόνια, άμα αρχίσεις και μιλάς κάθε μέρα δεν χώρισες.”
Ακόμη, η γνωστή τραγουδίστρια σκέφτεται να κάνει και άλλο παιδί: “Δεν περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου, αλλά φυσικά και έχει περάσει και φυσικά και θα κάνω κι άλλα παιδιά, αλλά όχι ακόμα!”
Τέλος για την οικονομική κρίση δήλωσε: “Είμαι πολύ δυνατή και αισιόδοξη. Θέλω να πω ότι έχω περάσει πολύ άσχημες καταστάσεις πολιτικές και οικονομικές στη χώρα μου και αυτή τη στιγμή αυτό που άφησα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι τώρα στη χώρα μας. Θα τα περάσουμε όλα με τραγούδι και θετική ενέργεια και θα είμαστε πάλι όλοι πολύ χαρούμενοι. Χρειάζεται αισιοδοξία.”

Read More

And More