Τάμτα Unplugged μόνο στο TLIFE! Παρακολούθησε live μια “ροζ βραδιά”…

Τι κάνεις Δευτέρα βράδυ; Τι λες να έρθει με ένα “κλικ” η Τάμτα και οι φίλοι της στο σπίτι σου και να τραγουδίσει unplugged; Το ΤLIFE σε συνεργασία με την Avon μεταδίδει αποκλειστικά μια prive συναυλία της αγαπημένης μας τραγουδίστριας με καλό σκοπό… Πρώτον να σου κρατήσει παρέα και δεύτερον να σε ενημερώσει για το πιο αγαπησιάρικο ημερολόγιο της νέας χρονιάς!

Για τέταρτη χρονιά η Τάμτα στηρίζει την Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού παρουσιάζοντας στο κοινό το ροζ Ημερολόγιο 2013 της εταιρίας καλλυντικών Avon. Η παρουσίαση του Ημερολογίου παίρνει μορφή με τις “ροζ βραδιές”, συναυλίες που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κορυφώνονται με μια unplugged – live streaming συναυλία για όλη την Ελλάδα!

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 21.30 το tlife.gr φιλοξενεί με live streaming την τρίτη ροζ βραδιά που κλείνει τον κύκλο των παρουσιάσεων του ροζ Ημερολογίου 2103.

Η Avon στηρίζει την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού από το 2002 μέσω της χρηματοδότησης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Το 2010 αγοράστηκε για την Ε.Α.Ε. μια σύγχρονη μονάδα μαστογράφου, η οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 13.500 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε γυναίκες σε όλη την Επικράτεια, κυρίως σε μικρότερες πόλεις και χωριά, όπου η πρόσβαση στην περίθαλψη αλλά και την πρόληψη είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Τα καθαρά έσοδα από την πώληση των ροζ προϊόντων αποδίδονται στην ΕΑΕ, συντηρώντας πλήρως το ταξίδι της κινητής μονάδας μαστογράφου.

Το ροζ Ημερολόγιο κοστίζει 10€ και το βρίσκετε μέσω Αντιπροσώπων Avon.

Stay tuned…
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και μπες στο ειδικό Microsite του event για να παρακολουθήσεις live την Τάμτα και τους φίλους της, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 21:30 το βράδυ απολαμβάνουμε.

Read More

And More