Τάμτα: “Βγήκα από μια σχέση πολλών χρόνων και νιώθω ότι θέλω να είμαι μόνη!”

Για τις ξεχωριστές της εμφανίσεις, τον έρωτα, την κορούλα της και τα συντηρητικά καλούπια που δεν την ταιριάζουν μίλησε η Τάμτα. Η νεαρή τραγουδίστρια που ήρθε από τη Γεωργία και μέσα σε λίγα χρόνια έχει κατακτήσει την ελληνική μουσική σκηνή και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, μίλησε για όλους και για όλα.

Μιλώντας αρχικά για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά, η Τάμτα είπε σε συνέντευξή της στο “Glam”: “Αισθάνομαι τυχερή που συνεργάστηκα δυο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με τον Σάκη Ρουβά. Καλλιτεχνικά ταιριάζουμε πολύ κι αυτό είναι το περιβάλλον, στο οποίο μπορώ και εκφράζομαι”.
Στην ερώτηση αν απολαμβάνει την ελευθερία της, η ίδια απάντησε: “Βγήκα από μια σχέση πολλών χρόνων. Ακόμη αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι μόνη μου” και συμπλήρωσε πως οι σχέσεις μεταξύ δυο ανθρώπων του ίδιου χώρου είναι καλύτερες γιατί υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση.

Όσον αφορά την κορούλα της και το γεγονός ότι την γέννησε σε μικρή ηλικία, η Τάμτα δήλωσε το εξής: “Τα 15 χρονια είναι πολύ λίγα για κάτι τέτοιο. Και βιολογικά και συναισθηματικά. Και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για εκείνη την εποχή στην Γεωργία.”. Ενώ, για το αν θα ήθελε η κόρη της να ασχοληθεί με το δικό της επάγγελμα, η Τάμτα είπε: “Θα ήθελα να ασχοληθεί με κάτι που της αρέσει, που είναι καλή και που θα της διασφαλίσει ένα αξιοπρεπές μέλλον. Δεν θα επέμβω για το αν αυτό θα είναι μουσική ή ιατρική”.
Τέλος, για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της και το χαρακτηρισμό του fashion icon που της έχουν δώσει, η ταλαντούχα τραγουδίστρια δήλωσε: “Φοράω ρούχα που μου αρέσουν και προτιμώ να ξεφεύγω από συντηρητικά καλούπια”.

Δες μερικές από τις εμγανίσεις της Τάμτα:

Read More

And More