Αγνώριστη η Τασούλα του Κίτσου! Δες φωτογραφίες

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά ζευγάρια των τελευταίων ημερών. Ο λόγος για τον Κίτσο και την Τασούλα που πρωταγωνιστούν στη διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία με τις ατάκες σε χρόνο dt.
Οι δυο πρωταγωνιστές του σποτ, που έχει γίνει το talk of the town, Νίκος Ορφανός και Μαρία Διακοπαναγιώτου ποζάρουν μαζί σε μια διαφορετική φωτογράφηση για το “ΟΚ!” και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Στην ερώτηση αν τους ενοχλεί που έγιναν διάσημοι μέσα από τη διαφήμιση ο Νίκος Ορφανός απάντησε: “Είναι λογικό, λόγω έλλειψης προγραμμάτων, ο κόσμος διψάει για χαμόγελο… Οι διαφημίσεις είναι σαν μικρές ταινίες στις οποίες παίζουν πολλοί αξιόλογοι ηθοποιοί”.
Για το αν λόγω αναγνωρισιμότητας, θα σταματήσει να κάνει γυμνισμό η Μαρία Διακοπαναγιώτου, ανέφερε: “Όταν κάποιος κάνει γυμνισμό είναι με ανθρώπους που τους αρέσει το ίδιο πράγμα. Οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα υπάρξει κάποιος που θα με φωτογραφήσει”.

Τέλος, για την προσωπική τους ζωή αποκάλυψαν ότι: “Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε πετύχει ο έρωτας”, με τον Νίκο να παραδέχεται πως “λειτουργεί λίγο γυναικεία στον τρόπο που φλερτάρει, ενώ η Μαρία νιώθει πολύ μικρή ακόμη για να σκεφτεί το γάμο.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More