Τατιάνα- Ψινάκης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1! Τι αποκάλυψε στον Ηλία η Τατιάνα; Δες φωτογραφίες

Η Τατιάνα Στεφανίδου αμέσως μετά την σημερινή της εκπομπή, κατευθύνθηκε προς τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1, όπου την υποδέχτηκε θερμά ο Ηλίας Ψινάκης. Η ίδια βρέθηκε εκεί λίγο μετά τις έξι το απόγευμα μιας και ήταν η σημερινή καλεσμένη του Ηλία. Οι δυο τους, μαζί με τον Μάκη Πουνέντη χάρισαν ένα ευχάριστο δύωρο στους ακροατές της νέας ραδιοφωνικής εκπομπής που μεταδίδεται από τις αρχές του μήνα στον ΑΝΤ1 Radio 97,2. Το TLIFE δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί!

Αν και όλοι τους είχαν ευχάριστη διάθεση, τα σημερινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορη ούτε την Τατιάνα, αλλά ούτε και τον Ηλία που είναι δημοτικός σύμβουλος. Έτσι, μαζί με τη συντροφιά του Μάκη -στο πρώτο μέρος της εκπομπής- έκαναν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενημερώνοντας τους ακροατές για τα δρώμενα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι πλάκες και τα μεταξύ τους πειράγματα μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι. Η Τατιάνα, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, αισθανόταν άνετα στον συγκεκριμένο χώρο και δεν άργησε και πολύ να παραγγείλει πατατάκια κι ένα ποτηράκι μπυρίτσα, προκειμένου να απολαύσει στο έπακρο την φιλοξενία του Ηλία.

Οι δυο αυτές αγαπημένες μας προσωπικότητες, αποτέλεσαν μια ιδιαίτερα ευχάριστη παρέα για τους ακροατές και δεν ήταν λίγα τα μηνύματα μέσω των οποίων ο κόσμος έστελνε την αγάπη και τα σχόλιά του… Δεν θα μπορούσαν όμως, να μην μας κάνουν και κάποιες δηλώσεις:

– Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο δύσκολη ερώτηση που θα μπορούσε να σας κάνει;
Η.: Δεν την έχουμε κάνει ακόμα… Θα την ρωτήσω στον αέρα, δεν θα σας την πω τώρα, να ετοιμαστεί…
Τ.: Πολύ ειλικρινά, μετά από τόσα χρόνια, δύσκολο να φοβηθώ ερώτηση. Δηλαδή, αν δεν θέλω να απαντήσω με κάποιον τρόπο θα ξεγλιστρήσω…

Η ίδια θα βρίσκεται στο Star και τον επόμενο χρόνο. Πώς αισθάνεται γι’ αυτό;
Τ.: Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Κάνω 40 σταυρούς που έχω δουλειά… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι στο Star, περνάω πολύ καλά, γιατί είναι ζεστή η αγκαλιά του!

Ο Ηλίας με τη σειρά του αποκάλυψε πως η Τατιάνα αποτελεί το χαπάκι του… ”Όταν έχω νεύρα την παίρνω τηλέφωνο και με ηρεμεί, γι’ αυτό και την φωνάζω το ”χαπάκι μου”. Δεν τη λέω ”κυρία Στεφανίδου” ή ”Τατιάνα”. Τη λέω ”χαπάκι”. Λέω ψέματα;” δήλωσε ο ίδιος.

Πώς αισθανόταν όμως, η Τατιάνα που επέστρεψε στα παλιά της λημέρια;
Τ.: Κοίτα, στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 έκανα εκπομπή πριν από… 15 χρόνια περίπου και βάλε. Έχω ξανάρθει και νιώθω πάντα πολύ όμορφα, νιώθω καλά! …Ζεστά νιώθεις με τους ανθρώπους, ζεστά νιώθω με τον Ηλία, με τον Μάκη Πουνέντη. Ζεστά νιώθω που είδα την Φαίη από τις δημόσιες σχέσεις, ζεστά νιώθω που βλέπους τους τεχνικούς. Οι άνθρωποι κάνουν τα μέσα, δεν είναι το κανάλι. Με το να έρθεις λοιπόν, εδώ και να δεις όλο αυτό τον κόσμο που τον ξέρεις και τον αγαπάς, σημαίνει ότι νιώθεις ζεστά.

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Read More

And More