Η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της εξομολογείται στην Τατιάνα!

Η μαμά της δολοφονήθηκε. Ο 45χρονος που στέρησε τη ζωή στην 39χρονη μητέρα της ήταν ο σύζυγό της. Η Δέσποινα είχε μεγαλώσει με αυτό τον άντρα αφού η μαμά της τον είχε παντρευτεί όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί. Ο βιολογικός της μπαμπάς είχε φύγει στα καράβια οπότε τον μόνο άνθρωπο που γνώρισε σαν “πατέρα” ήταν εκείνος. Παρόλα αυτά, όπως εξομολογείται η κόρη της άτυχης γυναίκας στο στην Τατιάνα, δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του και είχε μόνο την μαμά της για να μοιράζεται τα πάντα. “Τον κατηγορούμενο δεν τον ένιωσα ποτέ ‘πατέρα’ μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η κόρης της 39χρονης περιέγραψε σήμερα στο Μίλα την σχέση που είχαν οι δύο γυναίκες με τον 45χρονο και πως έφτασε η μοιραία στιγμή. Ο επιχειρηματίας στη Μυτιλήνη έπνιξε και έθαψε με το εσώρουχο την σύζυγό του σε παραλία επειδή όπως ισχυρίστηκε πίστευε ότι τον απατούσε. Η 18χρονη έπρεπε να αντιμετωπίσει τον χειρότερο εφιάλτη….

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της Δέσποινας έπιασε δουλειά… Μια μέρα έχασε τα ίχνη της και δεν απάντησε στο γραπτό μήνυμα που της έστειλε η κόρη της. Η ώρα περνούσε και ενώ συνέχιζε να μη δίνει κανένα σημείο ζωής, η 18χρονη πήρε ένα μήνυμα από έναν κοινό γνωστό τους στο οποίο ρωτούσε που είναι η μητέρα της. Η Δέσποινα άρχισε να ανησυχεί. Πήγε να δει αν ήταν η μητέρα της στο σπίτι. Εκεί είδε και τον πατριό. Τον ρώτησε που ήταν η μητέρα της για να της απαντήσει ότι ήταν στη δουλειά. “Δεν είναι στη δουλειά” απάντησε εκείνη. Τότε πήγαν στην ασφάλεια να δηλώσουν εξαφάνιση.

“Το τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως γύρισα στο σπίτι και κοιμήθηκα στο διπλανό δωμάτιο με το δολοφόνο της μητέρας μου. Αυτός έβαλε τις πιτζάμες του και κοιμήθηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα” δήλωσε η Δέσποινα. “Το ότι είχε το θράσος να με κοιτάει στα μάτια και να μου λέει “μην ανησυχείς θα τη βρούμε τη μαμά” ήταν ότι χειρότερο έχω δει. Τόσο θέατρο; Μέσα μου όπως πίστευα ότι εκείνος της είχε κάνει κάτι”.

Μετά από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα. Τον θάνατο της μητέρας της το ανακοίνωσε ο πατέρας της. “Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το μόνο που θυμάμαι ήταν πως έπεσα από την καρέκλα, άρχισα να χτυπιέμαι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω”.

“Αυτό που θέλω είναι να μη βγει ποτέ αυτός από τη φυλακή. Δεν θέλω να ξαναδεί το φως του ήλιου. Εμένα που πήρε ότι μου φώτιζε τη ζωή”, είπε ξεσπώντας σε κλάματα.

Το TLIFE βρήκε φωτογραφίες της άτυχης 39χρονης σε ανέμελες στιγμές της αλλά και μαζί με την κόρη της:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More