Η Τατιάνα ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι” τους τηλεθεατές του Μίλα! Βίντεο

Με μία αλλιώτικη εκπομπή από αυτές που έχουμε συνηθίσει έκλεισε η φετινή σεζόν για το Μίλα. Η Τατιάνα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Star σε κλίμα γιορτής με πλήθος καλεσμένων που σκάρωσαν μαντινάδες και χόρεψαν στο ρυθμό της κρητικής λύρας.

Λίγο πριν το τέλος, η Τατιάνα ευχήθηκε με το δικό της τρόπο “καλό καλοκαίρι” στους τηλεθεατές της εκπομπής, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και το κανάλι και έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

“Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το STAR, γιατί το STAR είναι πια το δεύτερο μου σπίτι, η δεύτερη μου οικογένεια, πάω στον 5ο χρόνο. Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια και πάω στον 5ο. Με τα ωραία μας και τα δύσκολα μας περάσαμε πολύ ωραία μαζί με το STAR, για αυτό πορευόμαστε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν το κανάλι, να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς και εδώ στο στούντιο που είμαστε κάθε μερα παρέα και τόσο πολύ στήριξαν την εκπομπή και τους τεχνικούς μας στο κοντρόλ, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τη διεύθυνση και τη διοίκηση που μας δώσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις εκπομπές μας”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δες όσα είπε η Τατιάνα στην τελευταία εκπομπή για φέτος!

Read More

And More