Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” στο λεκανοπέδιο – Οι ταξιτζήδες αποκλείουν το λιμάνι και το αεροδρόμιο

48ωρη απεργία έχουν ξεκινήσει οι ταξιτζήδες από το πρωί. Από τις 05:30 έχουν σχηματίσει ουρές με τα αυτοκίνητα τους έξω από το λιμάνι του Πειραιά και σχεδιάζουν να το αποκλείσουν. Το ίδιο σχεδιάζουν να κάνουν και στο αεροδρόμιο.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται από νωρίς το πρωί στην Αττική Οδό, από το ύψος της λεωφόρου Κύμης, λόγω πορείας των οδηγών ταξί προς το αεροδρόμιο. Η κίνηση διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η πρόσβαση στην Αττική οδό γίνεται μόνο από τοπικές οδούς μέσω Κορωπίου και Σπάτων. Μπλοκαρισμένοι χιλιάδες πολίτες που θέλουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο.
Προβλήματα και στο λιμάνι του Πειραιά. Μέχρι στιγμής οι επιβάτες μπαίνουν κανονικά όμως κλειστές παραμένουν κάποιες πύλες του λιμανιού μπλοκάροντας έτσι χιλιάδες επιβάτες που θέλουν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους και φυσικά μαζί και χιλιάδες τουρίστες. Ο τουρισμός της χώρας για άλλο ένα καλοκαίρι είναι στο έλεος κάποιον που δεν σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο την πάρτη τους. τους.

Στο λιμάνι φτάνουν κρουαζιερόπλοια και οι τουρίστες αναγκάζονται να περπατούν από την προβλήματα μέχρι τον ΗΣΑΠ με τα πόδια κρατώντας και τις βαλίτσες τους για να μπορέσουν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας.

Read More

And More