Τ. Θεοδωρίδης: Νιώθω νικητής, αφού ξέμπλεξα από τη χρήση και δεν είμαι πια άρρωστος!

Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από έναν χρόνο, όταν το διάσημο μοντέλο, Τεό Θεοδωρίδης, προσπάθησε να εισαγάγει στην Ελλάδα μέσω Κολομβίας 4 κιλά κοκαΐνη. Οι αρχές εντόπισαν τον ίδιο, αλλά και το φορτίο στο αεροδρόμιο της Σόφιας και καθώς εκείνος προσπαθούσε να διαφύγει στο Ντουμπάι.

Από την πρώτη στιγμή, όπως διαβάσαμε στην ”Espresso”, ο Τεό δήλωσε ότι είναι χρήστης, όχι έμπορος καθώς και θύμα πλεκτάνης. ”Φταίω. Ντρέπομαι. Έχω κάνω ρεζίλι την οικογένειά μου. Πρέπει να τιμωρηθώ. Έπεσα θύμα της εξάρτησής μου από την κοκαΐνη. Εμπιστεύτηκα ανθρώπους που με παγίδευσαν και με ξεγέλασαν. Είμαι χρήστης και με δελέασε το γεγονός ότι θα έπινα καθαρή κοκαΐνη. Με παγίδεψαν χωρίς να το καταλάβω”, είχε πει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Τότε το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι ο Τεό θα εκτίσει ποινή 18 ετών και τον οδήγησε στις φυλακές Διαβατών.

Σήμερα, όμως, σύμφωνα με την ”Espresso”, και ύστερα από ένα χρόνο στις φυλακές, ο Τεό κατάφερε να απεξαρτηθεί, καθώς μπήκε σε πρόγραμμα αοτοξίνωσης. Γυμνάζεται καθημερινά παίζοντας μπάσκετ με τους συγκρατούμενούς του, διαβάζει λογοτεχνία και αρχαία ελληνική γραμματεία και αφιερώνει χρόνο στη συγγραφή σεναρίων, μιας και πριν τη σύλληψή του, είχε αρχίσει να ασχολείται με τον κινηματογράφο.

Οι δικοί του άνθρωποι δηλώνουν ότι, όταν τον επισκέπτονται τους λέει: ”Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Νιώθω νικητής, αφού ξέμπλεξα από τη χρήση και δεν είμαι πια άρρωστος. Από εδώ και πέρα θα παλέψω για να αποδείξω την αλήθεια και να βοηθήσω άλλους νέους όπως μπορώ.”.

Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να κατατεθούν στοιχεία, που σύμφωνα με το περιβάλλον του μοντέλου, θα ανατρέψουν τα δεδομένα κι ίσως τον βγάλουν από τη φυλακή. Ο ίδιος μάλιστα πιστεύει πως θα αποδειχθεί ότι άλλοι ήταν έμποροι κι ότι το δικαστήριο θα τον κρίνει ως απλό χρήστη που μπήκε στο κόλπο από το πάθος του για τη δόση του.

Read More

And More