Τεό Θεοδωρίδης: Τα πρώτα μηνύματα που έστειλε στον φίλο του μετά την αποφυλάκιση και η συγκίνηση της πρώην γυναίκας του! Φωτό

Απρόσμενη ήταν η αποφυλάκιση του Τεο Θεοδωρίδη, που είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξης όταν πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω να εισάγει 4 κιλά κοκαΐνης από την Κολομβία. Ο Τεό συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σόφιας τον Φεβρουάριο του 2009, ενώ επιχειρούσε να ταξιδέψει με κλεμμένο διαβατήριο και εκδόθηκε από τις βουλγαρικές αρχές στη χώρα μας. Η αστυνομία οδηγήθηκε στο 33χρονο μοντέλο μετά τη σύλληψη δύο αντρών σε ένα γραφείο ταχυμεταφορών στη Χαλκιδική, όπου πήγαν να παραλάβουν ένα δέμα το οποίο, όπως αποδείχθηκε, περιείχε τέσσερις συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 4.164 γραμμαρίων.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσα από τη φυλακή πριν από λίγο καιρό
Τεό Θεοδωρίδης: Οι πρώτες φωτό μέσα από τη φυλακή... Δε θυμίζει σε τίποτα το μοιραίο αρσενικό!

Στο TLIFE μίλησε ο Κύπριος σχεδιαστής Παντελής Μήτσου, που πάντα είχε τον Τεό Θεοδωρίδη να του κάνει την έναρξη των show του. Από το 2007 δεν έχει κάνει άλλο show και τώρα πια θα ξανακάνει, έχοντας τον Τεό στο πλευρό του και πάλι! Ο Παντελής βρίσκεται στη Μύκονο και χθες που έμαθε τη χαρούμενη είδηση συγκινήθηκε πολύ! Μαζί του όμως ήταν και η πρώην γυναίκα του Τεό, Νάνσυ Παντοπούλου, που του στάθηκε σε όλες τις δίκες και τις δύσκολες στιγμές.

Στη φωτογραφία βλέπεις τον Παντελή Μήτσου και τη Νάνσυ αγκαλιασμένους και συγκινημένους μετά την αποφυλάκιση του Τεό.
/

Όταν ο Παντελής Μήτσου, έμαθε πως ο Τεό αποφυλακίστηκε αμέσω επικοινώνησε με τη δικηγόρο του και στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook. Kαι η πρώην σύζυγός του έγραψε στο facebook:

Σήμερα το πρωί αντάλλαξαν και κάποια μηνύματα στο κινητό. Δες τον πρώτο διάλογό τους όπως μας τον έστειλε ο Παντελής Μήτσου. O Τεό δείχνει την ανάγκη που έχει να βρεθεί κοντά με τους φίλους του.

/

Ο Παντελής Μήτσου περιγράφει στο TLIFE:
“Με τον Τεό συνεργαζόμουν από τον καιρό που ξεκίνησα τη δραστηριότητά μου στην Ελλάδα. Μου άνοιε όλα τα fashion show μου… Είμαστε οικογενειακοί φίλοι… Γνωρίζει τη γυνάικα μου, τις κόρες μου… Η φιλία μας είναι πολύ δυνατή. Στη δίκη του ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης, είχα τηλεφωνική επικοινωνία στη φυλακή μαζί του…”

Την αποφυλάκισή του την περιμένατε; “Εγώ την περίμενα πολύ! Ετοιμάζω fashion show μετά από καιρό κι έστελνα συνεχώς μηνύματα στη δικηγόρο να εξασφαλίσει άδεια για τον Τεό ώστε να είναι δίπλα μου και μου έλεγε, ότι ήταν πολύ δύσκολο προς αδύνατο αλλά δεν χάνουμε τις ελπίδες μας. Και χθες με πήραν και μου είπαν απελευθερώθηκε! Φυσικά το show που ετοιμάζω θα είναι για τον Τεό! Θα ανέβει στην πασαρέλα αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει πλέον επάγγελμα και πάλι. Κοντά μου πάντως θα είναι! Για το μέλλον του δεν έχουμε μιλήσει ακόμη.

Τώρα βρίσκεται με την οικογένειά του στην Θεσσαλονίκη. Θα πάω σε δύο μέρες να τον δω! Θα πηγαινα σήμερα, αλλά είχε ενα ατυχηματάκι η κόρη μου. Σύντομα θα είμαι μαζί του. Χθες βρέθηκα και με την πρώην γυναίκα του, τη Νάνσυ κι έγινε χαμός! Αγκαλιαζόμασταν, κλαίγαμε μας τράβηξαν και μια φωτογραφία. Παρόλο που δεν είναι ζευγάρι, είναι συνεχώς μαζί! Στάθηκε στο πλευρό του.”

Δες και το ρεπορτάζ του Μίλα

Read More

And More