Ο Θάνος Πετρέλης κάνει δυναμικό come back! Τι αποκαλύπτει στο TLIFE για το Dancing!

Ο Θάνος Πετρέλης επιστρέφει. Και όταν λέμε επιστρέφει, εννοούμε δυναμικά αφού στις 26 Οκτωβρίου θα τον δούμε να χορεύει στο πλατό του Dancing With The Stars μαζί με την Ελισάβετ Σπανού, τη Μαρία Ηλιάκη, τον Θανάση Βισκαδουράκη την Ειρήνη Παπαδοπούλου και αρκετούς άλλους. Εκτός όμως από το Dancing, ο Θάνος Πετρέλης, επιστρέφει μετά από δυο χρόνια απουσίας και στη νυχτερινή Αθήνα, αφού απόψε κάνει πρεμιέρα στο Norrum.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που κάνει επιτυχία αυτό τον καιρό με το τραγούδι “Πες μου” στο οποία συμμετέχει και η Χριστίνα Μηλιού, μιλάει για πρώτη φορά στο TLIFE, για τη συμμετοχή του στο show του Ant1 και αποκαλύπτει ότι όταν του έγινε πρόταση από την παραγωγή ήταν αρνητικός και διστακτικός γιατί δεν έχει καμία σχέση με το χορό! Αφού όμως αποφάσισε να …μπει στο χορό, θα χορέψει και θα χορέψει καλά!

Πότε σου έγινε η πρόταση από τον ANT1;

Έχει γίνει αρκετό καιρό η πρόταση από την παραγωγή του Dancing. H πρώτη προσέγγιση έγινε τον Ιούνιο. Στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός και διστακτικός γιατί ο χορός δεν είναι η …ιδιότητά μου… σε εισαγωγικά…

Μου εξήγησαν όμως από την παραγωγή ότι έτσι κι αλλιώς είναι ένα παιχνίδι που αυτοι που συμμετέχουν είναι άνθρωποι από όλους τους χώρους. Είδα και τo show στο εξωτερικό, όπου συμμετείχαν άνθρωποι που δεν έχουν καμμία σχέση με το χορό. Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, παρουσιάστες, και γενικά celebrities.

Στην πορεία όμως το ξανασυζητήσαμε. Έπαιξε για μένα ρόλο και ο φιλανθρωπικός στόχος του παιχνιδιού. Πείστηκα στην πορεία αλλά έκανα και ένα τεστ για μένα. Προσπερνάω τη δυσκολία και το πρώτο όχι που είπα, αλλά θελω να δω αν μπορώ να το κάνω. Οπότε κάναμε δυο τρεις πρόβες με μια δασκάλα χορού και είδα ότι μπορώ να το κάνω τα καταφέρνω. Το αποτέλεσμα ήταν σχετικά καλό..

– Έχεις στόχο την πρωτιά ;
Δε θεωρώ το Dancing ανταγωνιστικό. Το κάνουμε για να περάσουμε καλά, για να πάρουν λεφτά συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη και για να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ, οι περισσότεροι δηλαδή. Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι δεν είχα σχέση με το χορό! Είναι πρόκληση παρά το γεγονός ότι ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για μένα. H παρουσία μου πιστεύω ότι θα είναι μια καλή παρουσία, αλλά ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει. Αυτό που μου αρέσει στο Dancing είναι ότι βλέπουμε τη διαφορετική πλευρά ενός ανθρώπου.

-Ποια είναι η σχέση σου με το χορό; Χορεύεις γενικά; Στο σπίτι σε …γάμους;
Η απάντησή μου είναι όχι (γέλια). Δεν χορεύω πουθενά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα.Αλλά με τη δουλειά που κάνω και προσπαθώ να κάνω τον κόσμο να περάσει καλά και έρχεται και χορεύει στο stage υπάρχει όλος αυτός ο ρυθμός, αυτή η κίνηση.. Και αυτό είπα στην παραγωγή του παιχνιδιού, ότι με έπεισαν να πάω και γω στην άλλη πλευρά. Αυτό που μου είπαν είναι ότι αν έχεις την αίσθηση, το τέμπο και τον ρυθμό και κάνεις πολλές πρόβες μπορείς να τα καταφέρεις. Και αυτό σκοπεύω να κάνω. Πολλή δουλειά και πολλές πρόβες.

-Επιστρέφεις στη νυχτερινή Αθήνα μετά από δυο χρόνια αποχής.
Ναι, κάνουμε πρεμιέρα αύριο στο Norrum live stage με τον Ανδρέα Στάμο και την Πωλίνα Χριστοδούλου. Επειδή ο κόσμος περνάει δύσκολα αυτό που θέλουμε είναι να διασκεδάσει από την πρώτη στιγμή που θα έρθει στο μαγαζί να τραγουδήσει να χορέψει και να ξεδώσει!

Επιστρέφω με γεμάτες μπαταρίες και με την θετική ενέργεια από τους Έλληνες του εξωτερικού. Αυτά τα δυο χρόνια έκανα συναυλίες σε Αμερική, Αυστραλία!

-Με την κρίση ζορίστηκαν όλοι. Εσύ την ένιωσες; Άλλαξες την καθημερινότητά σου;

Δεν έγινε με κάποιο στόχο, να πω θα κόψω αυτό η εκείνο.. Εγώ ήμουν πάντα συγκρατημένος. Και στις καλές εποχές και στις δύσκολες. Δεν ξόδευα ποτέ εξωφρενικά ποσά. Είμαι άνθρωπος της ισορροπίας. Γενικά ήμουν συγκρατημένος οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω κάποιες τρομερές περικοπές. Γενικά είμαι ισορροπημένος.. Ούτε τρελαίνομαι με την επιτυχία, ούτε να με παίρνει από κάτω στις δύσκολες στιγμές.

Read More

And More