The Voice: Η συνάντηση των συντελεστών του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινούν τα live του δεύτερου κύκλου του talent show του ANT1 “The Voice”. Όλοι οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού στο μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης για να μιλήσουν για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια. Το TLIFE βρέθηκε για δεύτερη χρονιά στο Press Junket (δες εδώ όσα είχαν γίνει πέρυσι) για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα!

Από τη συνάντηση αυτή δεν έλειψε κανείς! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την άφιξη του παρουσιαστή του show, Γιώργου Λιάγκα o οποίος συνοδευόταν από τον Τζώνη Καλημέρη και τον Διευθυντή Προγράμματος του ANT1, Γιάννη Λάτσιο.


Τζώνη Καλημέρης,Γιώργος Λιάγκας,Γιάννης Λάτσιος


Θέμης Γεωργαντάς, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή


Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento

Εκτός από τους 4 coaches είδαμε φυσικά και τον V Reporter του show, Θέμη Γεωργαντά που είχε για ακόμη μία φορά να πει ενδιαφέροντα πράγματα από όσα βλέπει στα παρασκήνια του show.


Αυτή η συνάντηση είχε… ατέλειωτη αγάπη

Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου την οποία συντόνισε για δεύτερη χρονιά, λίγο πριν ολοκληρώσει τη θητεία της στο σταθμό, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πρώτος από τους coaches μίλησε ο Αντώνης Ρέμος δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στη Δέσποινα Βανδή και ακολούθησαν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης.


Από τη συνάντησε δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παίκτες οι οποίοι στη συνέχεια τραγούδισαν με τους coaches.

Πάρε μία γεύση από το αυτοσχέδιο party που στήθηκε στο Hilton!

Read More

And More