To ρολόι που δεν αποχωρίζεται ποτέ ο Σάκης Ρουβάς στο The Ace Of Hearts Tour!

Το μουσικό ταξίδι του The Ace OF Hearts Tour συνεχίζεται μαζί με την official time partner του, την OOZOO. Ο Σάκης Ρουβάς συγκαταλέγεται στους fans του brand που λατρεύουν όλοι οι fashionistas.

Δεν αποχωρίζεται στιγμή το αγαπημένο του ρολόι, είτε βρίσκεται στα παρασκήνια του φαντασμαγορικού show είτε ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια του.

H OOZOO ακολουθεί τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και στον επόμενο σταθμό της περιοδείας του που είναι το Παφιακό Στάδιο της Κύπρου, στις 8 Αυγούστου.

Ο ολλανδικός οίκος ρολογιών πρωταγωνιστεί για άλλη μια χρονιά και με τα νέα του σχέδια τα οποία παραμένουν το απαραίτητο αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Άλλωστε η μοναδική ποιότητα και η αισθητική τους σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή και την μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν!

Τα ρολόγια OOZOO αποτελούν το απόλυτο fashion trend του καλοκαιριού και αν ανήκουν και στις δικές σου αγαπημένες επιλογές μπορείς να μοιραστείς την φωτογραφία σου στα social media με το hashtag #oozooeverywear.

Read More

And More