Kids Time! Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους

Παιδικές φωνές, χαμόγελα και πολύ… σοκολάτα γέμισαν το μεσημέρι το Σαββάτο το “Μικρό Παλλάς” στο κέντρο της Αθήνας. Η παράσταση “Χάνσελ και Γκρέτελ: Το μυστικό του σοκολατόδεντρου” έκανε πρεμιέρα και μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν εκεί για να ζήσουν -έστω και για λίγο- το παραμύθι.
Η σκηνή του θεάτρου μεταμορφώθηκε με special effect και αληθινή μυρωδιά σοκολάτας σε ένα τεράστιο ζαχαροπλαστείο! Εκεί, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ (από το ομώνυμο παιδικό παραμύθι) υποδέχτηκαν με μια έξτρα δόση μαγείας και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, όλους τους ήρωες των παραμυθιών για να τους δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους.
Τι συμβαίνει μετά το “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα”; Υπάρχουν προβλήματα μετά το happy end; Τι απέγιναν η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη με τους Νάνους, το Αστερόπαιδο, ο Τζακ (με την φασολιά του), η μαμά της Τοσοδούλας, η Πεντάμορφη, αλλά και ο Πρίγκιπας της Ωραίας Κοιμωμένης;

Η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου και την κόρη τους
Όλα αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα των αγαπημένων παραμυθιών παίρνουν “γλυκιές” απαντήσεις μέσα από την παράσταση που παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι με τα παιδιά τους. Ανάμεσά τους ήταν η Νόνη Δούνια, ο Σωκράτης Αλαφούζος, η Βάσια Παναγοπούλου, η Φωτεινή Τσακίρη, η Μαρία Νικόλτσιου, η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου και πολλοί ακόμη.
Δες φωτογραφίες:

Η Σοφία Παθεκα με τον γιο της!

Ο Σωκράτης Αλαφούζος με την κόρη του Μαρίλια

Η Φωτεινή Τσακίρη με τον σύζυγό της Τάσο Γουσέτη και την κόρη τους Μαλένα

Η Νόνη Δούνια με τα παιδιά της

Μαρία Νικόλτσιου με τα παιδιά της

Ο Πέτρος Μπούτος με τον γιο του

Ο Νίκος Οικονόμου με την Όλγα Λαφαζάνη και την κόρη τους

Η Φαίη Μαυραγάνη με τα παιδιά της

Η Βάσια Παναγοπούλου με τους γιους της: Ανδρέα και Στέλιο

Read More

And More