Ένα δώρο για τις φίλες στη συμπρωτεύουσα: Κερδίστε προσκλήσεις για χριστουγεννιάτικη παράσταση!

Ένα δώρο του TLIFE και για τις φίλες της συμπρωτεύουσας. Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Καλά Χρστούγεννα κ. Σκρουτζ! Βιαστείτε η μία παράσταση είναι για σήμερα!

Οι δέκα πρώτοι που θα στείλουν email στο movies@tlife.gr γράφοντας Θεσσαλονίκη και όνομα, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη σημερινή παράσταση στο θέατρο Κολοσσαίον, Βασ. Όλγας 11 και ώρα 20:00!

Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την αυριανή μέρα, στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα! Βιάσου!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Ocean Productions παρουσιάζει μια φαντασμαγορική παράσταση για όλους.

Το κλασσικό μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς για το πνεύμα των Χριστουγέννων που ακόμη δεν έχει χαθεί από τον πικραμένο κο Σκρουτζ – μετατρέπεται σε μιούζικαλ παρουσιάζοντας την επίσκεψη της νεραϊδας από το παρελθόν, του πνευματος από το παρόν και του φαντάσματος από το μέλλον που τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί. Ο σκληρόκαρδος Σκρουτζ πρέπει να ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά του … πριν είναι αργά.
Ένα έργο που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των χριστουγέννων και όχι μόνο.

Μια καταπληκτική παράσταση δοσμένη σε μια καινούργια διασκευή με πολλά τραγούδια και χορό από 13 ηθοποιούς. Ο Σκρουτζ, ο Κράτσετ, ο Φρεντ, τα Φαντάσματα και όλοι οι άλλοι ήρωες της κλασσικής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας, ζωντανεύουν σε μια θεατρική υπερπαραγωγή.

Μια τρυφερή, αγαπημένη, οικογενειακή, μοναδική ιστορία, που αναδεικνύει την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που είναι τόσο αναγκαία στις μέρες μας.
Η παράσταση ανεβαίνει παράλληλα σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και λοιπές πόλεις της Ελλάδος με δύο θιάσους.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

ΗΘΟΠΟΙΟΙ :

Θίασος Θεσσαλονίκης και λοιπής Ελλάδος : Θοδωρής Πολυζώνης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Τίνα Λεονωρά, Χρυσίδης Κυριάκος, Αλεξανδρή Ευαγγελία, Αλίκη Δουρμάζερ, Ασπασία Πιτιλάκη, Γιώργος Δερνίκας, Βασίλης Τσορλάκης, Μύρτος Ανδρέας, Ανδρέας Κουλμπεντιεβ, Ανέστη Αγκος, Γιώργος Σεμσίρης

Καλή επιτυχία!

Read More

And More