Θέλξη: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου και της βάφτισης της κόρης της!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα στο Σούνιο, η τραγουδίστρια Θέλξη μαζί με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Παύλο Γιαβή. Μαζί με τον γάμο θα γίνει και η βάφτιση της κορούλας της, που θα πάρει το όνομα Νεφέλη. Η Θέλξη περιγράφει στο TLIFE όλες τις λεπτομέρειες για τα δύο μυστήρια.

“Το νυφικό θα είναι ΜΙ RO και θα είναι boho chic. To διάλεξα εγώ… Τα παπούτσια θα είναι ψηλοτάκουνα. Το θέμα του γάμου θα είναι απλό, με στάχυα… Επειδή το εκκλησάκι είναι από μόνο του είναι πανέμορφο, δεν θα υπάρχουν υπερβολές στον στολισμό. Όλα θα είναι λιτά εφόσον το ξωκλήσι βρίσκεται κάτω από το Ναό του Ποσειδώνα…”

Tα παπούτσια που ανέβασε η Θέλξη στο Instagram

“Επέλεξα το Σούνιο γιατί ήθελα όλο αυτό να γίνει κοντά στη θάλασσα και το Σούνιο είναι μια περιοχή που είναι σα να βρίσκεσαι στην Αθήνα αλλά στην ουσία δεν είσαι. Ιδανικά θα ήθελα να γίνει σε νησί αλλά για να μην ταλαιπωρηθεί το μωρό, επιλέξαμε να γίνει εκεί.”

Bόλτα με την κόρη της στο Ναό του Πωσειδώνα λίγο πριν το γάμο και τη βάφτιση

“Και της Νεφέλης θα είναι όλα απλά, λινά και ανάλαφρα καλοκαιρινά… Τα ρουχαλάκια είναι λινά, με κεντημένα ροζ τα μονογράμματά της στο χεράκι. Κουμπάρος στον γάμο θα είναι ο Θαλής Πιτούλης που είναι ο κολλητός φίλος του άντρα μου και τη μικρή θα τη βαφτίσει ο ίδιος μαζί με την αδερφή μου, Αναστασία Ζάρκου.

Στη συνέχεια θα κάνουμε ένα πάρτι αλλά ο γάμος θα είναι σε κλειστό κύκλο γενικά. Θα έχουμε 70 άτομα καλεσμένους. Αργότερα όμως θα κάνουμε ένα μεγαλύτερο πάρτι για όλους τους φίλους μας.”

Read More

And More