Ε. Μενεγάκη: Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ν. Θεοδωρίδου! Φωτογραφίες

Βραδινή έξοδο χωρίς τον Ματέο έκανε χθες η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο Γκάζι στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Μετά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, η γνωστή ερμηνεύτρια ήρθε στην Αθήνα για την απονομή του δίσκου της και οργάνωσε μια μεγάλη γιορτή για τους φίλους της. Η νέα της δισκογραφική δουλειά “Απέναντι” έγινε πλατινένια και όλοι όσοι την αγαπούν βρέθηκαν εκεί για να την συγχαρούν.

Ανάμεσά τους ήταν εκτός από την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ο Χρήστος Φερεντίνος με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, ο Μάκης Πουνέντης, ο Βαλεντίνο, η Σάσα Μπάστα και πολλοί άλλοι.

Εμφανώς συγκινημένη, η Νατάσα ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του δίσκου, αλλά και το κοινό που τον έκανε πλατινένιο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με την Μαρινέλλα λέγοντας ότι δεν είναι μόνο χαρά, αλλά και προίκα.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η απονομή του πλατινένιου, ενώ το highlight της βραδιάς ήταν η μεγάλη λευκή τούρτα που έγραφε τον τίτλο του δίσκου “Απέναντι” και ήταν ένα δώρο – έκπληξη στην γνωστή τραγουδίστρια.

Η Νατάσα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που είχε στο πλευρό της την κουμπάρα της. Χθες το μεσημέρι, μάλιστα, είχε βρεθεί καισ το πλατώ της Ελένης όπου μίλησε για την επιτυχία του δίσκου της. Από τη μεριά της η γνωστή παρουσιάστρια παρόλο που το τελευταίο διάστημα έκανε ελάχιστες επίσημες βραδινές εμφανίσεις, δεν μπορούσε να λείπει από τη βραδιά.

Πολύ σικ και ανανεωμένη έφθασε στο bar restaurant λίγο μετά τις δέκα το βράδυ μαζί με τον καλό της φίλο και διάσημο hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση, ενώ όλο το βράδυ κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος δεν σταμάτησε να κάνει αστεία και να πειράζει τόσο εκείνη όσο και την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More