Ν. Θεοδωρίδου: Έκλεψαν στο αεροδρόμιο τις ρόδες του αυτοκινήτου της! Δες φωτογραφίες

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Η διάσημη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου δεν πίστευε στα μάτια της, όταν την Κυριακή το μεσημέρι επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη, πήγε να πάρει από το πάρκινγκ μακράς διαρκείας του αεροδρομίου το αυτοκίνητό της, και διαπίστωσε ότι δεν είχε ρόδες!

Άγνωστοι αφαίρεσαν τα 2 από τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου της το οποίο ήταν σταθμευμένο στο parking μεγάλης διάρκειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Η Νατάσα είχε αφήσει το αυτοκίνητο της στο parking την Παρασκευή το μεσημέρι, προκειμένου να ανέβει στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται.

Την Κυριακή το μεσημέρι, επιστρέφοντας, πήγε να το παραλάβει και αντιλήφθηκε ότι έλειπαν τα δύο από τα τέσσερα λάστιχα! Το αυτοκίνητο στηριζόταν σε τέσσερις «τάκους»! Οι κλέφτες είχαν αφαιρέσει τα δύο λάστιχα και είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν και τα άλλα δύο! Για άγνωστο λόγο τα άφησαν στη θέση τους, «σκασμένα» και σε άθλια κατάσταση, έχοντας εγκαταλείψει πάνω στο αυτοκίνητο το «εργαλείο» με το οποίο ανασηκώνεται το όχημα για αλλαγή ελαστικών!

Η πρώτη της σκέψη ήταν να το αναφέρει στον υπάλληλο που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να καταγγείλει την κλοπή, απ’ όπου και αναχώρησε για το σπίτι της με ταξί.

Η περιπέτεια της τραγουδίστριας όμως δεν τελείωσε εκεί… Λίγο αργότερα, έγινε το … απίστευτο! Την ενημέρωσαν από το τμήμα ότι τα λάστιχα βρέθηκαν , είχαν τοποθετηθεί ως «υποστήριγμα» σε ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου από το οποίο είχαν αφαιρεθεί και τα 4 λάστιχα!

Και εδώ είναι που δημιουργούνται διάφορα καυτά ερωτήματα γιατί κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε πολίτη που έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και το οποίο βέβαια πληρώνει!

-Δεν υπάρχουν κάμερες στο parking του αεροδρομίου;

-Πως φόρτωσαν 4 λάστιχα και πως έφυγαν από το parking χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι αναστατωμένη και ανήσυχη για το πόσο ασφαλείς είναι τελικά οι ανυποψίαστοι πολίτες που ενδέχεται να παραλαμβάνουν αυτοκίνητα από το χώρο στάθμευσης πολύ αργά τη νύχτα. Όπως μας είπε συνεργάτης της, ”ποια θα ήταν η «κατάληξη» αν την ώρα που κατευθυνόταν για την παραλαβή του αυτοκινήτου η κα Θεοδωρίδου οι κλέφτες ήταν ακόμη εκεί;”

Read More

And More