Δες ποιες διάσημες παρουσίες βρέθηκαν και διασκέδασαν στη Ν. Θεοδωρίδου!

Η διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο ”ΑΝΟΔΟΣ” συνεχίζεται και το κοινό της Αθήνας, αλλά και όσων έρχονται από άλλες πόλεις, έχει τη δυνατότητα να ξεφαντώσει με το πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, μετατρέπει τους θαμώνες σε μία μεγάλη παρέα, που συμμετέχει στο πρόγραμμα και διασκεδάζει σ’ ένα καθημερινό λαϊκό ξεφάντωμα.

Μαζί της τρεις νέοι καλλιτέχνες: ο λαμπερός Κώστας Μαρτάκης, ο ταλαντούχος Ηλίας Βρεττός και η σέξι Ελένη Φουρέιρα, προσκαλούν τον κόσμο να τους ακούσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους.

Δες φωτογραφίες από τα βραδινά ”νυχτοπερπατήματα” διασήμων:

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια τόσο από το προσωπικό της ρεπερτόριο, όσο και επιλογές από παλαιότερα αλλά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπούν.
Με τέτοια ονόματα στη σκηνή, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση που πολλοί επώνυμοι επέλεξαν την ΑΝΟΔΟ για την διασκέδαση τους.

Ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος με την συνάδελφο και φίλη του Χριστίνα Αλεξανιάν

Η ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Κατερίνα Λέχου

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος

Read More

And More