Σήμερα θα ντυθεί γαμπρός το ”Θηρίο”! Δες τι είπε στο TLIFE λίγο πριν το γάμο

Το γνωστό σε όλους μας ”Θηρίο” ή αλλιώς Κώστας Δράκουλας, που πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE μας συστησε τη γυναίκα της ζωής του, Γλυκερία, μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους και μιλά για τα συναισθήματά του λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός.

Η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια και οι δυο τους είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι όσο ποτέ. Η 24χρονη Γλυκερία που είναι αρκετά ντροπαλή, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, μιας και δεν αισθάνεται άνετα με τα media. Αυτός μάλιστα, είναι και ο λόγος, που την ημέρα του γάμου και την ώρα που θα καταφθάσει στην εκκλησία η ίδια και ο Κώστας θα ήθελαν όλα να εξελιχθούν φυσιολογικά…

”Δεν θα ήθελα -αν και ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο- να την ”ενοχλήσουν” τα μέσα εκείνη τη μέρα. Φυσικά και έχει δεχτεί με ποιον είναι όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τη συγκεκριμένη ημέρα θα θέλαμε, να μην την ενοχλήσει κανείς, μέχρι ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να έρθει σε μένα. Θα το προσπαθήσω με όμορφο τρόπο αυτό, χωρίς να προσβάλω κανέναν, γιατί τόσο καιρό τα Media με βοηθούν. Εμένα μ’ αρέσει αυτού του είδους η φασαρία, αλλά θα ήθελα να προσέξουν πώς θα συμπεριφερθούν σ’ εκείνη. Δεν είναι από πορσελάνη για να σπάσει, αλλά την ώρα που θα φτάσει το αυτοκίνητο στην εκκλησία και θα βγει, θέλω η Γλυκερία να δει εμένα, όχι μικρόφωνα… Θέλω δηλαδή να πω ”Αφήστε τη να το ζήσει, να την πάρω στα χέρια μου και μετά ας σας μιλήσει όση ώρα θέλετε”, δήλωσε στο TLIFE ο Κώστας.

Ο γάμος τους, λοιπόν, θα γίνει στον Άγιο Γεώργιο Περάματος, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ και σύμφωνα με όσα μας είπε ο Κώστας, η νύφη δεν σκοπεύει ούτε να τον στήσει, αλλά ούτε να του πατήσει το πόδι. Εκτός βέβαια, αν του το φυλάει για έκπληξη…

”Εμείς θέλουμε απλά να παντρευτούμε! Δεν θέλουμε να κάνουμε τρελά πράγματα για να προκαλέσουμε ή να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας. Πέρα από το τυπικό, επίσης, μέρος του γάμου, παντρευόμαστε γιατί πιστεύουμε ότι αυτό αξίζει να το ζήσεις μία φορά -αν δεν το έχεις ζήσει, δεν μπορείς να μιλάς γι’ αυτό. Και θα το ζήσουμε το Σάββατο! Είναι και για τους δυο μας η πρώτη φορά που παντρευόμαστε κι ελπίζω η τελευταία! (γέλια) Θέλουμε να το απολαύσουμε. Γι αυτό και όλα είναι έτσι ακριβώς όπως θέλαμε εμείς. Θα είναι ένας γάμος κανονικός, κλασικός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.”

Πώς της έκανες την πρόταση γάμου;
”H πρόταση έγινε κανονικά, με δαχτυλίδι… αλλά στο σπίτι μου. Ηρθε ένα απόγευμα να με πάρει να πάμε σινεμά -γιατί εγώ έχω μηχανή, εκείνη αυτοκίνητο και ήθελε να πάμε μ’ αυτό- και της λέω ανέβα λίγο επάνω. Εκείνη έρχεται και της δίνω το δαχτυλίδι, που ήταν μέσα σε μια θήκη τριαντάφυλλο. Έγιναν όλα πολύ απλά, να φανταστείς εκείνη την ώρα ήμασταν στην κρεβατοκάμαρά μου. Δεν έγινε κάτι τρελό… ήταν όμως, ρομαντικό, γλυκό.”

Τις προετοιμασίες του γάμου, ποιος τις είχε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα;
”Όλα είναι πολύ οργανωμένα, γιατί τα ανέλαβε η Γλυκερία! Την εμπιστεύομαι απόλυτα, έχει πολύ καλό γούστο -και το σπίτι μας εκείνη το έχει διακοσμήσει. Έχουμε κλείσει την εκκλησία και το τραπέζι από τον περασμένο Οκτώβρη. Για να καταλάβεις, μέχρι τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν τα περισσότερα έτοιμα.”.

Η ημερομηνία που αποφασίσετε να παντρευτείτε είναι συμβολική;
”Κοίτα να δεις, το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη γιορτάσαμε την επέτειο της γνωριμίας μας και θέλαμε αρχικά, να γίνει τότε ο γάμος. Ήταν όμως, μια ανάσα μετά τον Αύγουστο, που όλοι έλειπαν σε διακοπές και επιστρέφοντας Αθήνα θέλουν να χαλαρώσουν. Έτσι, διαλέξαμε την 17η Σεπτεμβρίου κι αργότερα μάθαμε ότι εκείνη την ημέρα γιορτάζει η Αγάπη, η Πίστη, η Ελπίδα και η Σοφία – αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί συμβολικό… Θέλαμε σίγουρα Σεπτέμβρη, γιατί Σεπτέμβρη γνωριστήκαμε.”

Πώς αισθάνεσαι λίγες ώρες πριν από την ημέρα του γάμου σου; Έχεις άγχος;
”Αισθάνομαι τέλεια, καταπληκτικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Με την Γλυκερία είμαστε 4 χρόνια μαζί, συγκατοικούμε εδώ και 5 μήνες, οπότε είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι. Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου ή στη σχέση μας, μετά τον γάμο. Το κομμάτι αυτό, είναι το επίσημο – τυπικό της υπόθεσης.

Πάντως, και τον γάμο και το γλέντι που θα ακολουθήσει, θα φροντίσουμε να τα απολαύσουμε στο έπακρο! Όλα αυτά ετοιμάζονταν όπως σου είπα, πολύ καιρό πριν, ήταν εκτός από χρονοβόρα και δαπανηρά, είχαν αρκετό τρέξιμο, και θα φροντίσουμε να τα χαρούμε! Δεν έχω καθόλου άγχος για τον γάμο, αλλά για το μετά… Εμένα με αγχώνει η ζωή μου γενικά, πώς θα πάνε τα πράγματα από εδώ και στο εξής… Με την Γλυκερία βέβαια, έχουμε βρει την άκρη και είμαστε μια χαρά. Αν με αγχώνει κάτι σε σχέση με τον γάμο, αυτό είναι το να περάσουν καλά οι καλεσμένοι, να τον ευχαριστηθώ εγώ, αλλά πάνω από όλα να τον απολαύσει η Γλυκερία!”

Κουμπάροι σας;
”Κουμπάρος μας θα είναι ο Γιάννης Πετηναράς, που είναι στενός συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια -το δεξί μου χέρι σε ό,τι έχω κάνει αυτά τα χρόνια. Είμαστε παιδικοί φίλοι από το σχολείο και μάλιστα, σε όλα μου τα τραγούδια και τις συνεργασίες την μουσική έχει γράψει εκείνος, ενώ είναι και συνέταιρος στο στούντιο που έχω στο Πέραμα. Κουμπάρα θα είναι μία παιδική φίλη της γυναίκας μου, η κολλητή της, Χρυσούλα Παπαστεφάνου.”

Τι στυλ θα έχει το γλέντι που θα ακολουθήσει; Θα ακούσουμε πολλή hip hop μουσική;
”Το μόνο σίγουρο είναι ότι, η μουσική που θα ακούσουμε δεν θα έχει καμία σχέση με τη μουσική τη δική μου. Πέρα από το τραγούδι της εισόδου μας, που το έχω γράψει εγώ για τη Γλυκερία, -γράφτηκε προχθές, ηχογραφήθηκε χθες και θα παιχτεί μεθαύριο- όλα τα υπόλοιπα θα είναι όπως σε όλους τους κλασικούς γάμους. Είμαστε Έλληνες, έχουμε ρίζες και βλάχικες και νησιώτικες, οπότε θα τα ακούσουμε όλα… Εμένα ο πατέρας μου κατάγεται από Μυτιλήνη και Μικρά Ασία, η μητέρα μου από Καλαμάτα και Μεσολόγγι και οι γονείς της Γλυκερίας είναι από Γιάννενα και Αμαλιάδα. Όλες οι τοπικές μελωδίες λοιπόν, θα συνδυαστούν. Η Γλυκερία εντωμεταξύ είναι χορευταρού, οπότε στο θέμα μουσικής όλοι πιστεύω θα μείνουν ικανοποιημένοι (γέλια)”

Η Γλυκερία έχει ακούσει το τραγούδι που της έγραψες; Τι ύφος έχει αυτό;
”Το τραγούδι που έγραψα για εκείνη, είναι ”απαλό” κι έχει ραπ ρεφρέν, τα οποία αποπειράθηκα να τραγουδήσω εγώ (γέλια) Κι όπως βγει… Το κομμάτι που θα χορέψουμε το έχει επιλέξει η Γλυκερία και μου το φυλάει για έκπληξη. Το δικό μου τραγούδι, λοιπόν, δεν το έχει ακούσει, αλλά θα πρέπει να το ακούσει, γιατί εκείνη την ώρα που θα μπαίνουμε στο χώρο που θα γίνει το γλέντι, θα έχει αλλού το μυαλό της και δεν θα μπορέσει να δώσει έμφαση και βάση στο στίχο. Οπότε θα της το βάλω να το ακούσει πριν τον γάμο.”

Ταξίδι του μέλιτος θα πάτε τελικά στη Νέα Υόρκη, όπως σκεφτόσασταν;
”Όχι, θα πάμε Λονδίνο τελικά μετά τον γάμο, όπου και θα καθήσουμε για μία εβδομάδα. Θα έφευγαν πολλά χρήματα αν πηγαίναμε Νέα Υόρκη -δεν λέω, καλές οι επιτυχίες, αλλά δεν έχω τόσες ώστε να μου περισσεύουν τόσα χρήματα (γέλια), θα γράψω όμως στο μέλλον κι άλλες (γέλια). Διαλέξαμε λοιπόν, το Λονδίνο γιατί έχει αφενός φεστιβάλ τατουάζ, το οποίο ενδιαφέρει εμένα, αλλά αρέσει και στην Γλυκερία. Επίσης, θα μπορέσουμε να κάνουμε και πολύ όμορφες και οικονομικές αγορές -όχι μάρκες, μιλάμε για απλά μαγαζιά…”

Επιπλέον, όπως μας αποκάλυψε ο Κώστας, ανάμεσα στους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στον γάμο και το γλέντι θα είναι η καλή του φίλη και συνάδελφος, Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του, οι ΝΕΒΜΑ, ο Κόμης και οι ”Professional Sinnerz”, η Κατερίνα Στικούδη, ενώ ο Νίκος Κουρκούλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Μαρτάκης θα βρεθούν μόνο στην εκκλησία, γιατί μετά θα πρέπει να εμφανιστούν στην πίστα των νυχτερινών κέντρων όπου εμφανίζονται. -Η Ελένη Φουρέιρα δεν θα παρευρεθεί, γιατί είναι στη Θεσσαλονίκη με τον Σάκη Ρουβά.

Με ποιους θα πας στην εκκλησία;
”Στην εκκλησία θα πάω με πολύ καλούς μου φίλους μοτοσυκλετιστές, με τους οποίους πηγαίνουμε ταξίδια, οπότε θα πάω με τη μηχανή μου. Η Γλυκερία θα έρθει με διθέσιο αυτοκίνητο, με το οποίο θα φύγουμε μαζί, μετά το μυστήριο.”

Ποιο είναι το πιο ”extreme” πράγμα που έχει κάνει ο ένας για τον άλλο;
”Εγώ θεωρώ πως το πιο extreme πράγμα της σχέσης μας, είναι το να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου σε όλα. Υπάρχουν δύσκολες και εύκολες καταστάσεις -και τα δύο είναι μέσα στη ζωή- κι εμείς επειδή μένουμε μαζί, έχουμε ζήσει πολλά. Ο ένας έχει να ”ανεχτεί” τον άλλο, εγώ βέβαια είμαι πιο δύσκολος άνθρωπος, εκείνη καθόλου… Στις μέρες μας, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, extreme είναι για εμάς το να είμαστε καλά και να αντέχουμε στα δύσκολα. Η Γλυκερία είναι σπάνιος άνθρωπος -είναι δίπλα σου και στα καλά, αλλά αντέχει και στα άσχημα. Με κέρδισε πάρα πολύ σ’ εκείνη αυτό, καθώς και η κατανόηση που δείχνει σε όλα. Δεν βάζει ποτέ μπροστά τον εγωισμό της, κι έτσι παραδειγματίζει με κάποιον τρόπο κι εμένα.”

Για το νυφικό, δεν μπορούμε να μάθουμε τίποτα πριν το Σάββατο. Το κοστούμι σου όμως, πώς θα είναι ;
”Άσε, όντως δεν μπορούμε να μάθουμε τίποτα για το νυφικό. Μόλις το αγόρασε το πήγε στο πατρικό της. (γέλια) Εγώ το κουστούμι το πήρα από το μαγαζί του πατέρα μου -έχει εδώ και πολλά χρόνια μαγαζί με ρούχα, μπορεί να μην δουλεύω εκεί, αλλά έχω μεγαλώσει εκεί μέσα- οπότε διάλεξα ένα σε γκρι απόχρωση και άσπρο πουκάμισο, χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν.”

Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή και φυσικά… καλούς απογόνους, μιας και οι δυο τους επιθυμούν σύντομα, να κάνουν τη δική τους οικογένεια!

Read More

And More