To “Θηρίο” παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε σήμερα το απόγευμα ο γνωστός ράπερ “Θηρίο” ή αλλιώς Κώστας Δράκουλας με την αγαπημένη του Γλυκερία Αναστάση. Το ζευγάρι που είναι εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια ρομαντική τελετή στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα.
Η γαμήλια τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ και η Γλυκερία έφθασε στην εκκλησία φορώντας ένα πανέμορφο νυφικό, λάμποντας από ευτυχία. Ο γαμπρός την περίμενε με ανυπομονησία στα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τους δυο κουμπάρους του, τον στενό συνεργάτη και φίλο του Γιάννη Πετηναρά και την κολλητή φίλη της νύφης, Χρυσούλα Παπαστεφάνου.
Σε αυτήν την όμορφη στιγμή βρέθηκαν κοντά τους πολλοί φίλοι και συγγενείς, αλλά και πρόσωπα από την ελληνική showbiz. Mεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε το Νίκο Βουρλιώτη με τη σύζυγό του, τον Κώστα Μαρτάκη, την Κέλλυ Κελεκίδου με το Νίκο Κουρκούλη, την Κατερίνα Στικούδη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση σε αίθουσα εκδηλώσεων στο ΣΕΦ, όπου και ακούστηκε για πρώτη φορά το τραγούδι που έγραψε ο Κώστας για την αγαπημένη του και μετά ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι. Όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο TLIFE: “Είμαστε Έλληνες, έχουμε ρίζες και βλάχικες και νησιώτικες, οπότε θα τα ακούσουμε όλα… Εμένα ο πατέρας μου κατάγεται από Μυτιλήνη και Μικρά Ασία, η μητέρα μου από Καλαμάτα και Μεσολόγγι και οι γονείς της Γλυκερίας είναι από Γιάννενα και Αμαλιάδα. Όλες οι τοπικές μελωδίες λοιπόν, θα συνδυαστούν. Η Γλυκερία εν τω μεταξύ είναι χορευταρού, οπότε στο θέμα μουσικής όλοι πιστεύω θα μείνουν ικανοποιημένοι”.
Τέλος, το ζευγάρι αναμένεται να πάει ταξίδι του μέλιτος για μια εβδομάδα στο Λονδίνο.
Να ζήσουν!

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE από το γάμο!

Read More

And More