Θοδωρής Μαραντίνης: Η ημίγυμνη φωτογράφιση και όσα αποκαλύπτει για τα όνειρά του!

Δύο πράγματα μπορούν να μεταμορφώσουν τον Θοδωρή Μαραντίνη, η σκηνή και όταν μιλάει για τα παιδιά του. Ο frontman των Onirama λατρεύει τους γιους του Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο και αυτό που θέλει για το μέλλον τους είναι φυσικά να είναι ευτυχισμένα.

Αυτό λέει και στην συνέντευξή του στη Ναταλία Αργυράκη και στο ηλεκτρονικό περιοδικό της Τζένης Μπαλατσινού.“Εγώ θέλω να τους μάθω να πιστεύουν στα όνειρά τους, να ονειρεύονται ελεύθερα και χωρίς περιορισμό, και παραφράζοντας τον Disney, να μάθουν πώς αν μπορούν να το ονειρευτούν, μπορούν και να το κάνουν. DREAM BIG!”

Ο Θοδωρής ποζάρει έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί, ημίγυμνος και μιλάει και για τα δικά του όνειρα. “Θεωρώ πως είμαι από εκείνους τους ευλογημένους ανθρώπους που κατάφεραν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ζήτησα με θράσος από το σύμπαν, κι αυτό μου χάρισε όμορφες στιγμές, έντονες εμπειρίες και συναισθήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων γι’ αυτό, και επαναπροσδιορίζω και “ονειρεύομαι” αχόρταγα με τον ίδιο τρόπο. Το σύμπαν ακούει!”

Βέβαια, η αισιόδοξη ματιά του στα πράγματα συναντά τις πιο μεγάλες φοβίες όταν τα πράγματα αφορούν τους γιους του. “Πλέον όλα τα σκέφτομαι διπλά και με άλλο πρίσμα. Το άγνωστο και το αύριο πλέον δεν με αγχώνουν για μένα, αλλά με τρελαίνουν σε σχέση με τα παιδιά μου. Ενώ αντιλαμβάνομαι πως όλα είναι μέσα στη ζωή και πως πρέπει να φτιάξουν το δρόμο τους με τις κατηφόρες, ψάχνω απεγνωσμένα ένα μαγικό ραβδί να τους το χαρίσω!”

Ανάμεσα σε άλλα, αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πρόταση για γνωστό μιούζικαλ και, παρόλο που την αρνήθηκε φέτος, είναι κάτι που υπάρχει ήδη στο μυαλό του! “Είναι κάτι που με εξιτάρει αφάνταστα και θέλω πολύ να το κάνω, γι’ αυτό και βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μου”, εξηγεί ο τραγουδιστής!

Read More

And More