Θοδωρής Μαραντίνης: Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησε για τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο!

Ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς που θα τρέξουν στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” είναι και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama έκανε έναν δικό του προσωπικό «μαραθώνιο» για να καταφέρει να είναι συνεπής.

Ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου για τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας του για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα.


Το βράδυ της ίδιας ημέρας επέστρεψε στην Αθήνα καθώς συνεχίζει τις εμφανίσεις του μαζί με τους Onirama σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, ενώ το πρωί της Κυριακής βρέθηκε και πάλι στην αγαπημένη του πόλη για να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο!

Η κούραση δεν έχει καμία σημασία για τον Θοδωρή αφού τρέχει για την ενίσχυση των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την έμπρακτη στήριξή του σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Στην ίδια ομάδα είναι o Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους οποίoυς συναντήθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν πάρουν την πτήση τους. Εκεί τους συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

O frontman του δυναμικού συγκροτήματος επέλεξε casual look προσθέτωντας όμως μία stylish πινελιά, τη Rimowa βαλίτσα του.

Όσο για την προπόνησή του λίγο πριν τον Μαραθώνιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, ακολούθησε το πρόγραμμα γυμναστικής που έχει στη ρουτίνα του με μικρές προσαρμογές. Στιγμιότυπα από την προπόνησή του μοιράστηκε και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.


Ο Θοδωρής έχει άριστη σχέση με τη γυμναστική και δεν παραλείπει να πηγαίνει στο γυμναστήριο για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Όταν καταφέρνει να βρει χρόνο από το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις του αρέσει να πηγαίνει για τρέξιμο και να κάνει ποδήλατο.

Read More

And More