Robbie Williams – Θοδωρής Μαραντίνης: Όλα αυτά που τους ενώνουν!

Η συναυλία του Robbie Williams στη Μαλακάσα ήταν το μουσικό γεγονός το καλοκαιριού! Αναμφισβήτητα. Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της εποχής μας, κατάφερε να ξεσηκώσει περίπου 30.000 κόσμου και να κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτή την εμφάνισή του στη σκηνή του TerraVibe. Ο ίδιος, στην πρώτη επίσκεψή του στη χώρα μας, έκανε λόγο για μία αξέχαστη εμπειρία και φυσικά ανανέωσε το ραντεβού του με τους Έλληνες θαυμαστές του, σε μερικούς μήνες από τώρα.


Από τους μεγαλύτερους fan του Robbie, στην Ελλάδα, είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης. Όσοι γνωρίζουν τον Έλληνα τραγουδιστή δεν είχαν καμία αμφιβολία ότι θα ήταν σε αυτό το live. Άλλωστε για χάρη του μέντορά του έχει ταξιδέψει στο παρελθόν στο Παρίσι, στο Λονδίνο (δύο φορές) και τη Βουδαπέστη.

Ο frontman των Onirama βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Rockwave Festival συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου και τον μεγάλο του γιο. Ο Φίλιππος Ραφαήλ ήταν βαμμένος στο πλαίσιο του “Let me entertain you tour” και πόζαρε μαζί με τη μαμά και το μπαμπά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Μια ροκ οικογένεια!

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Θοδωρής είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram μία αντίστοιχη φωτογραφία, κρατώντας τα εισιτήρια της συναυλίας. Η ανυπομονυσία του φυσικά ήταν μεγάλη!


Μπαμπάς και γιος βάφτηκαν το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στο σπίτι τους και φρόντισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή.


Ο frontman ωστόσο, δεν κράτησε μέχρι το βράδυ το look αυτό, καθώς έπρεπε μετά το τέλος της συναυλίας να βρεθεί στο Cabaret @ Romeo. Στο hot στέκι της παραλιακής που εμφανίζεται μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής διασκέδασαν τα μέλη της μπάντας του Robbie!

Ο μπασίστας Jerry MeeHan συνόδευσε τον Θοδωρή σε κάποια κομμάτια -κάποιες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του Robbie- και εντυπωσιάστηκε από τη σκηνική του παρουσία. Ο ταλαντούχος κύριος Μαραντίνης έχει άλλωστε εμπνευστεί πολλές φορές από τον Robbie Williams αφού τον θεωρεί ως τον απόλυτο performer. Κι εμείς, εδώ στο TLIFE, συμφωνούμε!

Έχοντας, λοιπόν, την ευκαιρία να παίξει με τη μπάντα του, τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο! Μετά το τέλος του προγράμματος, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι Άγγλοι μουσικοί βρέθηκαν στο καμαρίνι των Onirama να μιλούν… για μουσική. Βρήκαν μάλιστα κοινό, το γεγονός ότι κι εκείνοι ετοιμάζουν νέο album την ίδια ώρα που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν κι οι Onirama τη νέα τους δουλειά.

Η κουβέντα τους συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου διέμειναν καθόλη την διάρκεια της παραμονή τους στη χώρα μας. Ο Θοδωρής είχε μαζί του, ύστερα από παρότρυνση των Άγγλων μουσικών, κι ένα custom made (από μία φίλη του) κάδρο του Robbie για να του το υπογράψει.

Την ώρα που έφτασαν όμως στο Σύνταγμα, ο τραγουδιστής κοιμόταν κι έτσι ο Θοδωρής επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα και το παρέλαβε υπογεγραμμένο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη χαρά του Θοδωρή κι εμείς βρήκαμε αφορμή για να καταγράψουμε όλα αυτά που ενώνουν τους δύο καλλιτέχνες.

Δεν είναι μόνο ο Θοδωρής που έχει στα χέρια του κάτι από τον Robbie αλλά κι εκείνος έχει από τον Θοδωρή ένα από τα ιδιαίτερα δωράκια που πήγε για όλη τη μπάντα. Ο Έλληνας frontman ανανέωσε το ραντεβού του με τους μουσικούς για κάποιο από τα επόμενα live της περιοδείας.

Από τη συναυλία στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2014. Μία από τις δύο φορές που τον έχει απολαύσει στη βρετανική πρωτεύουσα.


Από τη συναυλία στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο του 2014.


Η πρώτη φορά που τον είδε στην O2 Arena, τον Νοέμβριο του 2012.


Τόσες φορές που έχουν βρεθεί στον ίδιο χώρο, το μόνο που μένει είναι να τραγουδήσει ο Θοδωρής μαζί με τον αγαπημένο του performer.

Τα τραγούδια του πάντως τα ερμηνεύει άψογα!

Κάνει κι εκείνος αυτό το κόλπο με τη γλώσσα έξω.


Το βάψιμο το πέτυχε!


So Robbie, let him entertain you!

Read More

And More