Σ. Χρηστίδου – Θ. Μαραντίνης: Η ”μυστική” βάφτιση του γιου τους και ο τραυματισμός του τραγουδιστή!

Σχεδόν μυστικά βάφτισαν το δεύτερο γιο τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Το γνωστό ζευγάρι επέλεξε το μυστήριο να γίνει ανήμερα την Πρωτομαγιά με καλεσμένους την οικογένεια και πολύ στενούς φίλους.

Μαζί με τον γιο τους Φίλιππα Ραφαήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ταξίδεψαν μέχρι την Καρδίτσα όπου και έγινε η βάφτιση του μικρού. Νονός του είναι ο κολλητός φίλος της Σίσσυς, Παύλος Σταματόπουλος. (διάβασε εδώ για την φιλία τους)

Ο δημοσιογράφος ανέβασε μάλιστα στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία δείχνοντας το μαγευτικό τοπίο που συνάντησαν. Πολλοί από τους διαδικτυακούς του φίλους έσπευσαν να του ευχηθούν, αυτό που λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, να είναι “πάντα άξιος”. Ο μικρός πήρε το όνομα Μιχαήλ – Άγγελος.

Κατά την διάρκεια της βάφτισης όμως υπήρξε και μία άτυχη στιγμή. Ο μπαμπάς του νεοφώτιστου και frontman των Onirama είχε ένα μικρό τραυματισμό. Μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους όπου δεν παρέμεινε για παραπάνω από μία ώρα.

Ο Θοδωρής είναι πολύ καλά και έτοιμος να δώσει και πάλι τον καλύτερό του εαυτό στον επόμενο σταθμό του The Ace Of Hearts Tour που είναι στις 7 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα.

Read More

And More