Σου συστήνουμε το σκυλί supermodel της Aμερικής, την Toast!

Cara και Kendall κάντε στην άκρη! Το πιο hot μοντέλο της σεζόν έχει τέσσερα πόδια, γούνα και το όνομά της είναι Toast. Το διάσημο κουτάβι, που έχει 157.000 οπαδούς στο Instagram, είναι το καινούριο πρόσωπο της καμπάνιας γυαλιών ηλίου της Karen Walker.

Παρατηρώντας τα καρέ της στα social media, η Karen Walker προσέγγισε το κουτάβι και την ιδιοκτήτριά του Katie Struino και της πρότεινε να φωτογραφηθεί για τη νέα της διαφημιστική καμπάνια. Η Τοast, ένα πανέμορφο King Charles Cavalier, έχει ένα τεράστιο αριθμό followers και διατηρεί στενούς δεσμούς με supermοdels όπως η Κarlie Kloss – ήταν πραγματικά λοιπόν θέμα χρόνου μέχρι να εισχωρήσει στη showbiz.

Για ένα μικρό ιστορικό, η Toast σώθηκε από τους γονείς της από ένα εκτροφείο και έπρεπε να της αφαιρέσουν όλα τα δόντια (εξού και η χαρακτηριστική γλώσσα της που κρέμεται στο πλάι).

Και όπως δήλωσε η Walker: «Η ιστορία αυτής της πανέμορφης κοκκινομάλλας είναι σαν μιας πραγματικής Σταχτοπούτας. Όταν ανακαλύφθηκε ζούσε σε σκληρές συνθήκες, την έσωσαν, και γρήγορα η φήμη της ανέβηκε στα ύψη, χάρη στην υπέροχη εμφάνισή της, την γοητευτική προσωπικότητα και την απαράμιλλη αίσθηση του χιούμορ της. “

Read More

And More