Εύκολες και φθηνές λύσεις για τους βαρετούς τοίχους! Δες τις χριστουγεννιάτικες εκδοχές!

Οι αλλαγές στο σπίτι είναι από τις αγαπημένες ασχολίες κάθε γυναίκας και όχι μόνο! Το καινούριο και το διαφορετικό μας ανεβάζει τη διάθεση όπως και να ‘χει. Πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα, που ο καθένας μας γίνεται ξανά παιδί. Στις μέρες μας βέβαια είναι λίγο δύσκολο να διαθέσουμε πολλά χρήματα για το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ…

Το TLIFE βρήκε ακόμη μία, σχεδόν ανέξοδη, λύση! Ο λόγος για το sticky.gr! Αυτά τα αυτοκόλλητα και όχι μόνο, που θα βρεις στο site του Απόστολου και του Αλέξανδρου για τον τοίχο σου, πραγματικά θα σου φτιάξουν το κέφι! Εμείς φωνάξαμε στα γραφεία του TLIFE το sticky και μας… στόλισε! Θα δεις πόσο εύκολο είναι να τοποθετήσεις τα αυτοκόλλητα στον τοίχο σου αλλά και πόσο εύκολο είναι να τα αφαιρέσεις, αφού μπορεί να πρόκειται και για εποχικά είδη, όπως τώρα που έρχονται Χριστούγεννα. Τα σχέδια είναι πάρα πολλά και φανταστικά!

Χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπάλες, άγγελοι, ευχές και πολλά άλλα μπορούν να σε μεταφέρουν αμέσως στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Φυσικά το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά τις γιορτές αφού μπορείς να ανανεώσεις το σαλόνι σου, την κρεβατοκάμαρά σου, την τραπεζαρία σου, ακόμη και την κουζίνα σου με πολλά πρωτότυπα σχέδια.

Η διαδικασία όπως θα δεις και στο video είναι πολύ απλή. Παίρνεις το αυτοκόλλητό σου, αφαιρείς τη λευκή επιφάνεια και αρχίζεις να το κολλάς αργά στον τοίχο με τη βοήθεια της καρτούλας sticky. Προσοχή στην αφαίρεση της διάφανης επιφάνειας. Πρέπει να γίνει σε αργούς ρυθμούς.

Oι τιμές αυτή την περίοδο είναι απίστευτες! Υπάρχει έκπτωση 50% σε όλα τα είδη!

Δεξιά βλέπεις έναν τοίχο από τα γραφεία του TLIFE. Ανάμεσα στον πίνακα ανακοινώσεων και τα σποτάκια το “MERRY CHRISTMAS”, είναι ό,τι πρέπει για να μας φτιάξει το κέφι! Δοκίμασέ το!

Ο τρόπος παραγγελίας είναι πολύ εύκολος και μέσα σε μία εργάσιμη μέρα, τα σχέδια που διαλέγεις από το sticky.gr, έρχονται σπίτι σου! Σημαντική επισήμανση: Τα σχέδια τα διαλέγεις σε όποιο χρώμα ταιριάζει με τον χώρο σου.

Tοποθετήσαμε μία τεράστια μπάλα με το λογότυπο του 2011, πάνω από τον τριθέσιο καναπέ της εισόδου! Θα τη βρεις μόνο με 14.50 ευρώ!

Δες το βίντεο με ολόκληρη τη διαδικασία και λύσε όλες τις απορίες σου!

Σου αρέσει;

Read More

And More