Τόλης Σχοινάς: Ο ξαφνικός θάνατος, τα αίτια και το βαρύ πένθος για τον αδελφό του Διονύση

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του Διονύση Σχοινά. Ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τον αδελφό του Τόλη, σε ηλικία 48 χρόνων.
Ο Τόλης Σχοινάς μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Θριάσιο νοσοκομείο με οξύτατο πνευμονικό οίδημα και έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από ανακοπή που έπαθε. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τον αδελφό του Διονύση με την σύζυγό του Καίτη Γαρμπή, αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγη ώρα αργότερα, το προφίλ του στο Facebook γέμισε συγκινητικά μηνύματα από τους φίλους του που του εύχονταν “Καλό ταξίδι”, “Καλό παράδεισο” και έλεγαν πόσο άδικο ήταν να φύγει από τη ζωή τόσο ξαφνικά.
Συντετριμμένος ο αδελφός του βυθίστηκε στο πένθος στην είδηση του του θανάτου του και περιμένει να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου του από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ο Τόλης ήταν το γελαστό παιδί της οικογένειας. Η ομοιότητά του με τον Διονύση ήταν μεγάλη και πολλοί τον χαρακτήριζαν ως τον “φύλακα – άγγελο” του Διονύση. Άνθρωπος χαμηλών τόνων που προτιμούσε να μένει πίσω από τις κάμερες, ο Τόλης αγαπούσε την μουσική και συνεργαζόταν στενά με τον αδελφό του στα live και τα video clip που γύριζε. Μάλιστα, στις live εμφανίσεις του ήταν υπεύθυνος σχεδόν για τα πάντα.

Από την κίνηση στο καμαρίνι του μέχρι την εμφάνισή του στην πίστα, ήταν εκείνος που θα έλεγχε τα φώτα, τον ήχο και γενικά όλα όσα έπρεπε πριν ο τραγουδιστής έβγαινε στη σκηνή…

Πριν λίγες μέρες ήταν στο πλευρό του και στην πρεμιέρα του, στο 4711 που το γέμισαν ασφυκτικά, ενώ το καλοκαίρι το πέρασαν στη Μύκονο αφού ο Διονύσης εμφανιζόταν σε γνωστό club.

Μεγάλη ήταν και η αδυναμία που είχε ο Τόλης στον ανιψιό του Δημήτρη αλλά και στη νύφη του Καίτη Γαρμπή. Ενώ, πολλές φορές περνούσαν χρόνο μαζί σαν οικογένεια, όταν ο Τόλης χρειαζόταν να είναι μαζί με τον Διονύση και να μιλούν για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

Read More

And More