Τόνια Σωτηροπούλου: Απαντά για τις φωτογραφίες της με τον Αλέξη Γεωργούλη στη Μύκονο!

Στην Πάφο βρέθηκε πριν από λίγο καιρό η Τόνια Σωτηροπούλου για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας. Η ταλαντούχα και όμορφη ηθοποιός, που είναι μισή Κύπρια, μίλησε στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη. Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες φωτογραφίες των δύο ηθοποιών από απόδραση στη Μύκονο και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για “1,5 χρόνο σχέσης”.

/

Πριν λίγο καιρό σε φωτογράφισαν στη Μύκονο, μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη κι ένας από τους τίτλους ανέφερε: «πιο διαχυτικοί, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης». Πώς ένιωσες βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες;
Δεν με απασχόλησε πολύ. Εγώ ζω τη ζωή μου, πηγαίνω όπου θέλω, κάνω ό,τι θέλω. Τώρα, αν ο άλλος πιστεύει ότι είναι ενδιαφέρον να ασχοληθεί με κάποιον που δουλεύει και, παράλληλα, βρίσκεται και σε διακοπές, και να το κάνει θέμα, δεν με αφορά! Δεν ασχολούμαι, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν διαβάζω περιοδικά.

Ωστόσο, ως αναγνωρίσιμη και ανερχόμενη ηθοποιός, είσαι κομμάτι του lifestyle. Είναι μέσα στο παιχνίδι και η αναγνωρισιμότητα…
Δεν είναι lifestyle, μιλάμε για την Ελλάδα! Είμαστε μία χώρα με πάρα πολύ μικρό ποσοστό πληθυσμού. Μία φορά να βγεις στην τηλεόραση, γίνεσαι αμέσως γνωστός. Τι να κάτσω να βγω και να πω; «Αχ, σοκαρίστηκα!». Όχι βέβαια! Ό,τι ανήκει σε μένα και είναι αυστηρά προσωπικό, το έχω διαφυλάξει. Από τους φίλους μου, μέχρι και τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Δεν δίνω δικαιώματα, ούτε πρόκειται να πω «αυτός είναι ο φίλος μου!». Ο καθένας όμως βγάζει τα συμπεράσματά του κι εγώ δεν απολογούμαι σε κανέναν. Όλοι έχουμε συντρόφους ή δεν έχουμε, έχουμε φίλους, οικογένεια…

/

Πολλοί συνάδελφοί σου, όμως, μιλούν ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή. Εσύ φοβάσαι την υπερέκθεση;
Γιατί αυτή είναι η προσωπική μου επιλογή! Δεν θα σου πω «είμαι μαζί με τον Αλέξη!» ή οτιδήποτε άλλο. Εν τω μεταξύ να σου πω ότι το συγκεκριμένο θέμα, με τις φωτογραφίες, συνέβη όταν έτυχε να βρεθούμε και οι δύο εκεί για δουλειά. Από εκεί και πέρα όμως, δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα προσωπικό με κάποιον που δεν είναι δικός μου άνθρωπος!

Ο έρωτας σήμερα, παίζει σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σου από τη δουλειά;

Μα, και η δουλειά μπορεί να είναι ένας έρωτας. Αυτό το συναίσθημα έχει πολλές διαστάσεις. Δεν είναι μόνο ο ερωτικός σύντροφος που κοιμάσαι μαζί του τα βράδια. Είναι στην οικογένειά μας, στους φίλους μας. Είναι κάτι που μας ολοκληρώνει!

Πόσο εύκολο είναι για μία κοπέλα της ηλικίας σου, που στην κυριολεξία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για τη δουλειά της, να έχει και μία σχέση παράλληλα;
Είμαστε πομποί και δέκτες. Όταν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου ότι οι προτεραιότητές σου είναι οι τάδε, τότε ελκύεις ανθρώπους που θέλουν τα ίδια πράγματα με εσένα. Αν δεν το έχουν, τότε κάτι δεν λειτουργεί. Είναι σαν τα κομμάτια του παζλ.

/

Το γεγονός ότι πλέον είσαι πολύ αναγνωρίσιμη, σε εμποδίζει να ζήσεις ελεύθερα προσωπικές σου στιγμές;
Όχι, δεν με εμποδίζει, γιατί και μία άσχετη δουλειά να έκανα, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγει έξω και θα είναι υπερδιαχυτικός. Δεν έχω αυτή την ανάγκη. Κι αν το θελήσω, θα το κάνω στον προσωπικό μου χώρο. Είναι τόσο ηλίθιο αυτό, όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να γίνει ηθοποιός ή τραγουδιστής ας πούμε, που προφανώς υπάρχει η ματαιοδοξία της αναγνωρισιμότητας, μετά να λέει «είναι πολύ δύσκολο, όλοι με κυνηγάνε παντού!». Όχι δεν είναι δύσκολο και όχι δεν με κυνηγάνε παντού, γιατί δεν είμαι η Άννα Βίσση! Ούτε είμαι ο Σάκης Ρουβάς, ούτε έχω ροπή να δημιουργήσω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου. Είμαι ένας άνθρωπος, που κάνει αυτό το επάγγελμα, και τυχαίνει να είμαι κάπως αναγνωρίσιμη. Αν με δει κάποιος και με γνωρίσει, θα συνεχίσει να πίνει το ποτό του στο μπαρ, δεν θα του αλλάξει τη ζωή αυτό! Είναι ηλίθιο να πιστεύουμε το αντίθετο.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

Read More

And More