Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να κάνει ακόμη οικογένεια!

“Οι καριέρες των ανθρώπων χτίζονται στα “όχι”. Αυτό ακολουθώ και θα εξακολουθήσω να κάνω και είναι ο λόγος που δε σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή να κάνω οικογένεια, γιατί όταν έχεις π.χ. να φροντίσεις ένα παιδί, προφανώς πρέπει να βάλεις άλλες επιλογές σου σε δεύτερη μοίρα”, αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow και στη Σόνια Ταλαντινού.

Το διάσημο Bond Girl, που συμμετείχε στις ταινίες Ηρακλής και Berberian Sound Studio, η οποία πήρε 26 βραβεία παγκοσμίως, ενώ συνεργάστηκε µε τους Martha Fiennes, Oliver Irving και Alex Graves -σκηνοθέτη του Game of Thrones- στη σειρά “The Selection” μιλά ανοιχτά για όλα.
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, τον τελευταίο ενάµιση χρόνο, η Τόνια µοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο: “Είµαι µία νοµάς. Μπορώ να ζω οπουδήποτε, να κάνω οτιδήποτε και δεν είμαι καθόλου της νοοτροπίας “καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη”… Το anonymity δεν είναι κάτι που µου προκαλεί κάποια πληγή, ίσα ίσα που αναγνωρίζω ότι “τ’ αγαθά κόποις κτώνται”, ιδίως στο εξωτερικό. Αυτό που έχουμε ως στόχο οι ηθοποιοί δεν είναι να γίνουμε super famous, αλλά να δουλεύουµε κανονικά, να ζούμε από τη δουλειά μας. Αν αργότερα φτάσω σ’ ένα σημείο αναγνωρισιµότητας µέσα από το “ταξίδι” µου θα είναι μεγάλη ευλογία, αλλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα κι αυτό που θέλω να κάνω εγώ µε την Ελλάδα δε συμπίπτουν. ∆εν είναι στόχος µου να πηγαίνω κάπου και να µε φωτογραφίζουν”.

To Skyfall της πρόσφερε αναγνωρισιμότητα, πρωτόγνωρες εμπειρίες και µια διαφορετική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους της βιοµηχανίας του κινηµατογράφου σε Λονδίνο και Αµερική. “Όταν καταφέρεις να είσαι µέλος του cast µιας τόσο σηµαντικής ταινίας, σε βοηθάει. Μου άνοιξε πόρτες. Θεωρώ ότι το εκµεταλλεύτηκα σωστά και ήµουν αρκετά τυχερή, γιατί από τη µία µέρα στην άλλη άρχισε να υπάρχει τ’ όνοµά µου στον χώρο και να µου προτείνονται δουλειές…. Το µεγαλύτερο δώρο που µου χάρισε ο Bond (σ.σ. ο Craig), ήταν ότι µου έκανε την τιµή να έχουµε την ίδια ατζέντισσα, οπότε έχω καλύτερες auditions και προοπτικές”.
Τέλος, μιλώντας για την οικογένειά της αποκάλυψε: “Έχω δύο εκπληκτικούς γονείς -βαθιά καλούς ανθρώπους. Προέρχομαι από μια οικογένεια μεσαίας τάξης, που µου έμαθε ότι το πιο σημαντικό είναι η αγάπη. Με μεγάλωσαν πολύ ελεύθερα, αλλά είχα πάντα τη στήριξή τους, την πίστη τους. Είναι αυτό που λέµε “you have my back” κι όταν ξέρεις ότι οι γονείς σου, ό,τι κι αν συμβεί, είναι δίπλα σου, τότε η μεγαλύτερη πιθανότητα που έχεις είναι να εξελιχθείς σ’ έναν αυτόφωτο άνθρωπο”.

Read More

And More