Τ. Σωτηροπούλου! Το δώρο που ζήτησε από τους φίλους της για τη γιορτή της!

Ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό δώρο ζήτησε η Τόνια Σωτηροπούλου με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Μπορεί τα διαμάντια να είναι παντοτινά και ο καλύτερος φίλος των γυναικών, όμως η νεαρή ηθοποιός προτίμησε να προτρέψει τους φίλους της να δείξουν την αγάπη τους με κάτι πιο συγκινητικό.

Σε ανάρτησή της λοιπόν στο facebook ζήτησε να κάνουν μια δωρεά για το κέντρο περίθαλψης και φροντίδας αδέσποτων ζώων της Μυκόνου, Mykonos Animal Welfare. “Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε σε οποιονδήποτε που γιορτάζει είναι να προσφέρουμε αγάπη και φαγητό σε πλάσματα που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Γι’αυτό και διοργανώνουμε το συγκεκριμένο Fundraiser με το Mykonos Animal Welfare, που περιθάλπει, φροντίζει αλλά και συντηρεί τα αδέσποτα της Μυκόνου, δυστυχώς χωρίς εγκαταστάσεις” έγραψε στο post της στο facebook και συνέχισε “Ακόμα και 2 ευρώ να προσφέρει κάποιος είναι μία μεγάλη βοήθεια. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!”

/

Έτσι η Τόνια έφτιαξε ένα account σε ειδική ιστοσελίδα για παρόμοιους σκοπούς όπου ο καθένας μπορεί να μπει, να δηλώσει το ενδιαφέρον του και να προσφέρει όσα εκείνος επιθυμεί για τον σκοπό αυτό.

Η αλήθεια είναι πως το δώρο της Τόνια για φέτος ήταν και αλτρουιστικό και όμορφο. Χρόνια πολλά λοιπόν και ελπίζουμε αυτή τη χρονιά η Τόνια να λάβει το πιο ακριβό δώρο, αφού όσο περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν, τόσο καλύτερη θα είναι η φροντίδα για τα αδέσποτα ζώα.

Read More

And More