Τόνια Σωτηροπούλου: Η νέα διεθνής ταινία, τα μυστικά ομορφιάς της και πώς διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της!

Δύο περίπου χρόνια μετά την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο “Skyfall” δίπλα στον Daniel Craig, η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στην νέα διεθνή ταινία “Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι”. Η μελαχρινή καλλονή δουλεύει σκληρά και αδιαφορεί για τον ανταγωνισμό. Όταν κάτι το θέλει πολύ συνήθως το πετυχαίνει κιόλας. Κάπως έτσι έγινε και με τον ρόλο στην χολιγουντιανή παραγωγή υψηλού προϋπολογισμού που συμμετέχει τώρα.

Μιλώντας στο ένθετο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Τόνια εξηγεί: “Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πως βρέθηκα και πάλι σε μία τόσο υψηλών αξιώσεων δουλειά. Είναι εξαιρετικά απλό: πέρυσι, μέσω του γραφείου που με εκπροσωπεί στο εξωτερικό, πέρασα κάστινγκ και έτυχε να με πάρουν. Γυρίστηκε στη Βουδαπέστη, ήταν όλοι συμπαθέστατοι και πολύ δεμένοι ως ομάδα.”


Backstage από τα γυρίσματα για την νέα της ταινία

Ανάμεσα στις γνωριμίες που έκανε εκείνη την περίοδο ήταν και η Irina Shayk. “Ομολογώ ότι είναι από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου”, λέει η Τόνια στο Thema people.

Ωστόσο και η νεαρή ηθοποιός θεωρείται ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες και μάλιστα πολλές είναι εκείνες που αναρωτιούνται ποια είναι τα μυστικά της διατροφής και της ομορφιάς της. Τα αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό Forma ποζάρωντας με μαγιό στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη.


Backstage από την φωτογράφιση για το περιοδικό

Τα τελευταία 8 χρόνια είναι vegetarian όχι μόνο γιατί δεν της αρέσει το κρέας αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που πηγάζει από την μεγάλη της αγάπη για τα ζώα. Μάλιστα όπως λέει η ίδια όχι μόνο δεν στερείται τίποτα αλλά το ότι δεν τρώει κρέας τη βοηθάει να διατηρεί και τη γραμμή της.

“Το πρωί θα φάω γιαούρτι µε φράουλες ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής µε ελάχιστο µέλι ή θα πιω έναν φρέσκο χυµό µε πολλά φρούτα στον οποίο βάζω µέσα και γιαούρτι. Για σνακ συνήθως τρώω ένα αβοκάντο, το οποίο κόβω στη µέση και βάζω γιαούρτι, τυρί, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Είναι ένα σνακ πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, που µου δίνει πολλή ενέργεια. Το µεσηµέρι θα φάω µια πολύχρωµη σαλάτα µε φρούτα και λαχανικά, και το βράδυ κάτι ελαφρύ, θρεπτικό και ταυτόχρονα νόστιµο. Γενικά τρώω πολλές σαλάτες, όσπρια αλλά και υποκατάστατα κρέατος όπως η σόγια. Για παράδειγµα, µια µπολονέζ µε κιµά σόγιας, που έχει 92% λιγότερα λιπαρά χωρίς να υστερεί καθόλου σε γεύση”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στερείται όμως κάτι; “Γενικά δε στερούµαι ιδιαίτερα πράγµατα. Απλώς προσπαθώ σε κάποια που έχω πολύ µεγάλη αδυναµία, όπως είναι οι πατάτες οι τηγανητές, να βρίσκω υγιεινές εναλλακτικές, όπως οι γλυκοπατάτες, οι οποίες έχουν 70% λιγότερα λιπαρά και 30% λιγότερους υδατάνθρακες. Επίσης, έχω µανία µε τη µουστάρδα, την οποία µπορώ να συνδυάσω µε ο,τιδήποτε”, εξομολογείται.

“Γενικά το πώς είναι το δέρµα µας ξεκινάει από µέσα µας. Οπότε είναι βασικό να κάνουµε σωστή διατροφή και να λαµβάνουµε τις απαραίτητες βιταµίνες. Γιατί όταν τρως πολλές τοξίνες, έχεις και πολύ λιπαρό δέρµα. Επίσης πίνω πολύ νερό, 2-2,5 λίτρα την ηµέρα, υγρό κολλαγόνο και χυµό από acai berries, που έχει πάρα πολύ σίδηρο και δίνει ιδιαίτερη λάµψη στα µαλλιά, στο δέρµα και στα νύχια. Επίσης κάνω καθαρισµούς προσώπου, περιποίηση µε βιταµίνες και ελαφριά οξέα, χρησιµοποιώ πολύ αµυγδαλέλαιο, ροδόνερο και Bio Oil, που είναι πολύ αναπλαστικό και ιδανικό ακόµα και για ουλές. Και, εννοείται, καλός καθαρισµός και ύπνος”, καταλήγει η ηθοποιός.

Read More

And More