Την αναγνωρίζεις; Ποια είναι η διάσημη που βλέπεις στην photo;

Είναι ένα από τα σημαντικότερα top model των τελευταίων χρόνων και παρόλο που κάποιες φήμες πήγαν να επισκιάσουν την καριέρα της, εκείνη τα άφησε πίσω της και ανέκτησε τον τίτλο του αγαπημένου top model των σχιεδιαστών! Μπορείς να καταλάβεις για ποια πρόκειται; Δεν είναι και δύσκολο!

Ο λόγος για την Kate Moss της οποίας οι πρώτες φωτογραφίες μόλις κυκλοφόρησαν! Φωτογράφος ο David Ross ο οποίος φέρνει στην επιφάνεια όχι μόνο ακυκλοφόρητες photo αλλά και κάποια στοιχεία για την Kate Moss που δεν γνωρίζαμε!

/

Η Kate Moss φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1988 και σε ηλικία 14 ετών. Ήταν στην εφηβεία της οπότε το concept της φωτογράφισης ήταν και το αντίστοιχο: ένα school girl με χαλαρή κοτσίδα και εντελώς αμακιγιάριστη!

/

Και μπορεί σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair η Kate να αποκάλυψε ότι σιχαίνεται να βλέπει photo της από την νεαρή ηλικία της, αλλά ο φωτογράφος David Ross έχει εντελώς διαφορετική γνώμη: Ανέκαθεν ήταν σκληρός χαρακτήρας και πολύ όμορφη στην εφηβεία της. Όταν την είδα για πρώτη φορά αντίκρισα αχτίδες λάμψης πάνω της, είπε.

Read More

And More