Μαριάννα Τουμασάτου: “Αν ήμουν πιο νέα θα έκανα 14 παιδιά”

Για την αλλαγή της μετά τον ερχομό της κόρης της, τον άντρα της Αλέξανδρο Σταύρου και τα δικαιώματα της να κρατήσει μακριά την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η γέννηση της Χρυσηίδας Παναγιώτας; “Με την κόρη μου είδα ποια είναι η ουσία της ζωής. Αναθεωρείς όσα πράγματα θεωρούσες σημαντικά μέχρι τότε” εξομολογήθηκε.

Θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με του ηθοποιούς και τους ενδιαφέρει αν θα παντρευτούν; “Εγώ ξέρω αν εκείνοι θα παντρευτούν; Είναι δίκαιο; Δεν είναι σωστό να έχουν όλοι το δικαίωμα της ιδιωτικότητας και εγώ όχι”.

Η Μαριάννα αναφέρθηκε στις φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο που ανέβασε η Έλενα Ακρίτα στο facebook. “Αυτό δεν με πειράζει καθόλου, δεν κρύβομαι από κανέναν, Την ώρα που παντρεύομαι όμως θέλω να είναι μόνο οι άνθρωποι που επιλέγω. Δεν μπορώ να νιώθω ότι την ώρα του γάμου μου βρίσκομαι στο Big Brother”, δήλωσε.

O σύζυγος της δήλωσε ότι αν την αγαπούσε 10 φορές μετά την γέννηση της κόρης τους την αγαπάει 100. Πως αισθάνθηκε η ίδια γι’ αυτό; “Συγκινήθηκα πολύ, είναι δύσκολο για άνδρες που έχουν όλο το πακέτο να βρεθεί κάποιος τόσο μάγκας που να δηλώσει ότι συναισθηματικά έχει ακουμπήσει”.

Της έχουν έρθει όλα ιδανικά στη ζωή της;
“Δεν φοράω γυάλινο γοβάκι, αλλά δεν έχω ζήσει δυστυχίες στη ζωή μου…Φυσικά και εχώ κλάψει φυσικά και έχω πλαντάξει αλλά κάνοντας τον απολογισμό των 44 χρόνων μου, κρατάω μόνο τα καλά.

Η ίδια εξομολογήθηκε τέλος, αν θα έκανε και δεύτερο παιδάκι: “14 θα έκανα, αν ήμουν πιο νέα. Είναι δύσκολο σε αυτή την ηλικία να αφήσεις πίσω τα πάντα. Αν μου προέκυπτε δεν θα το σταματούσα.”

Read More

And More