Έσφαξε την κόρη του επειδή είχε στο κινητό φωτογραφίες του Τούρκου πρωταγωνιστή

Καμιά φορά η ζωή γράφει τα πιο απίστευτα σενάρια που κανείς μας δεν θα ήθελε να είναι πρωταγωνιστής. Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Κιβάντς Τατλιτούγ έγινε, χωρίς να το ξέρει, μέρος μιας τραγικής ιστορίας.

Ο ίδιος έχει παρουσιάσει διάφορα τηλεοπτικά show και διαγωνισμούς αλλά ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε με τη συμμετοχή του στην σειρά “Gumus”, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Mehmet. Το ταλέντο του αλλά και η εξωτερική του εμφάνιση τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και κυρίως στις γυναίκες.

Πράγμα που στην περίπτωσή μας αποδείχθηκε μοιραίο! Ένας πατέρας από την Αλγερία σκότωσε την 16χρονη κόρη του όταν είδε στο κινητό της φωτογραφίες του ηθοποιού. Η νεαρή Lydia φαίνεται πως ήταν θαυμάστρια του Τατλιτούγ και είχε στο τηλέφωνό της φωτογραφίες του αλλά και άλλων ανδρών συναδέλφων του. Αυτό εξόργισε τόσο τον πατέρα της που την έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο!

Ο B. Majeed φρόντισε να απομακρύνει την δεύτερη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά του, στέλνοντάς τους στην πεθερά του, ώστε να μείνει μόνος του με την 16χρονη.

Φαίνεται πως η δολοφονία της ήταν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Όταν έμεινε μόνος με την κόρη του, την οποία είχε αποκτήσει από τον πρώτου του γάμο, την άρπαξε και της έκοψε το λαιμό. Στη συνέχεια, ο αδίστακτος πατέρας κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε!

Read More

And More