Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Έχασα 3 εκατ. ευρώ μέσα σε μια δεκαετία!”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής και αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Λίγο πριν τη συνεργασία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει τα πάντα για την κρίση και τα χρήματα που έχασε, τις γυναίκες της ζωής του, την κόρη του και τα botox.
Μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει, αποκάλυψε στο “ΕΓΩ!”: “Όταν ήρθαμε από τη Ρωσία δεν είχαμε να φάμε. Κοιμόμαστε σε ένα δωμάτιο και οι έξι και δουλεύαμε όλοι. Δεν είχαμε ούτε κρεβάτι. Κοιμόμαστε στο πάτωμα”.
Ακόμη, αναφερόμενος στην κρίση εξομολογήθηκε: “Επένδυσα και έχασα 3 εκατομμύρια ευρώ μέσα στην τελευταία δεκαετία. Όταν λες “επενδύω”, σημαίνει ότι κόβεις επιταγές, έχεις 100 άτομα προσωπικό, πληρώνεις ΙΚΑ, φόρους… Καταστραφήκαμε όλοι”.

Μιλώντας για τις γυναίκες της ζωής του, αποκάλυψε ότι αγάπησες όλες όσες βρέθηκαν στο πλευρό του και ήταν πάντα γενναιόδωρος μαζί τους. Ενώ, σημείωσε πως αυτήν την περίοδο είναι χωρισμένος, μετά από μια διετή σχέση.
Τέλος, μιλώντας για τις αισθητικές επεμβάσεις, ανέφερε: “Δεν έχω κάνει botox, αλλά τώρα που κάνω δίαιτα αν “σπάσω” και χρειαστεί να το κάνω, θα το κάνω… Ούτε πλαστική έχω κάνει. Έχω βάλει μόνο μαλλιά”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More