Παραμορφώθηκε το πρόσωπο γνωστής τραγουδίστριας! Τι συνέβη;

Μια σοβαρή μόλυνση στο μάτι την έβαλε σε περιπέτειες. Ο λόγος για την Mel B που ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα υγείας που είχε.
“Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με μία πάρα πολύ σοβαρή μόλυνση στο μάτι! Δεν το πιστεύω ότι σε λίγες ώρες έχω live, έχετε κάτι να μου προτείνετε; Γυαλιά, επίδεσμο; Ναι, ναι, έχω ήδη επισκεφθεί γιατρό”, έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Spice Girls.

Dealing with a really bad eye infection ouch can’t believe I’m on live in a few hrs,any suggestions? Glasses,eye patch 🙁 Yes yes I’ve already been to the dr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mel B (@officialmelb) στις

Η Mel B που δεν έχει απασχολήσει και λίγο τα ΜΜΕ τον τελευταίο χρόνο (μην ξεχνάς πως υπήρχαν φήμες για ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της) ήρθε αντιμέτωπη με τη συγκεκριμένη μόλυνση λίγο πριν εμφανιστεί στο αμερικάνικο “Έχεις ταλέντο”.
Το ριάλιτι βρίσκεται στους ημιτελικούς και η παρουσία της ήταν απαραίτητη, γι’ αυτό και εκείνη αγχώθηκε τόσο πολύ! Όσο και να προσπάθησε όμως, με το μακιγιάζ, η κατάσταση δεν μπορούσε να βελτιωθεί και έτσι αποφάσισε να βγει στο πλατό φορώντας γυαλιά ηλίου. Έτσι κανείς από το κοινό δεν μπόρεσε να δει την παραμόρφωση στο μάτι της…

Yep my eye infection was too much to handle so I had to put on ma shades 🙁

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mel B (@officialmelb) στις

But birthday girl is keeping me company though awwwww Madison #4yearsoldtoday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mel B (@officialmelb) στις

Read More

And More