A. Jolie: Δες αποκλειστικά στο TLIFE το πρώτο trailer με ελληνικούς υπότιτλους της νέας της ταινίας! Video

Στη μεγάλη οθόνη με ένα ρόλο έκπληξη επιστρέφει η Angelina Jolie. Η γνωστή ηθοποιός θα ενσαρκώσει το ρόλο της Μάγισσας που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη και θα καθηλώσει το κοινό.

Το Maleficent διηγείται την άγνωστη – και διαφωτιστική – ιστορία της πιο εμβληματικής Κακιάς της ιστορίας του Disney. Πρόκειται για την Μάγισσα που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη στην αριστουργηματική ταινία του 1959 και στην οποία δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να αποκαλύψει πώς έφθασε μέχρι εκεί.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και την ενσάρκωση της, ομολογουμένως, κομψής Μάγισσας αναλαμβάνει η Angelina Jolie, ενώ στο ρόλο της Ωραίας Κοιμωμένης θα απολαύσουμε την αιθέρια Elle Fanning, καθώς και την μικρή κόρη της Jolie, Vivienne (στις σκηνές που η πριγκίπισσα είναι μικρή). Η σκηνοθεσία του βραβευμένου με 2 Oscars για την καλλιτεχνική διεύθυνση των “Avatar” και “Alice in Wonderland”, Robert Stromberg, υπόσχεται μια επική και θεαματική ταινία για όλη την οικογένεια.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:
Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη η Maleficent, γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί την νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία, όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 29 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Feelgood σε 3D.

Δες το πρώτο trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο TLIFE:

Read More

And More