Kirstie Alley: Ο John Travolta δεν είναι gay!

Τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ ότι ο John Travolta είναι κρυπτο-ομοφυλόφιλος διαψεύδει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Kirstie Alley. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην επιτυχημένη σειρά ταινιών “Κοίτα ποιος μιλάει” και γνωρίζονται πολύ καλά.

Η Alley δεν δίστασε μάλιστα να ομολογήσει ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του πριν από περίπου 20 χρόνια. Μιλώντας σε γνωστή δημοσιογράφο του ABC δήλωσε ότι ερωτεύτηκε όχι μόνο τον Travolta αλλά και τον ηθοποιό Patrick Swayze την δεκαετία του 80 αλλά ότι η σχέση τους ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

Η 61χρονη ηθοποιός είπε ότι ερωτεύτηκε τον Travolta όταν γύρισαν μαζί την ταινία “Κοίτα ποιος μιλάει” το 1989 και τον αποκάλεσε “μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της”.

Στη συνέντευξή της που μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού “Good Morning America” απάντησε σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Travolta: “Ξέρω τον John με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Δεν είναι γκέι”.

Ο Travolta ήταν εργένης εκείνη την εποχή, αλλά εκείνη ήταν για δεύτερη φορά παντρεμένη κι έτσι, όπως εξήγησε, δεν εκδήλωσε ποτέ τα αισθήματά της.

Η Alley, η οποία αποκαλύπτει περισσότερα για τη σχέση της με τους άνδρες στο νέο της βιβλίο με τίτλο “Η Τέχνη των Ανδρών”, είπε ότι ερωτεύτηκε τον Swayze όταν γύριζαν το 1985 τη μίνι τηλεοπτική σειρά “Βόρειοι και Νότιοι”.

“Ερωτευτήκαμε. Εγώ ήμουν περισσότερο διατεθειμένη να χωρίσω αλλά δεν ήμουν διατεθειμένη να χαλάσω τον δικό του γάμο”, εξηγεί λέγοντας ότι δεν προχώρησε η σχέση τους.

Ο Patrick Swayze , ευρέως γνωστός από την ταινία “Dirty Dancing”, πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας το 2009 σε ηλικία 57 ετών.

Read More

And More