Ι. Τριανταφυλλίδου στο TLIFE: “Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή εργάζομαι και ζω με τα χρήματά μου!”

Για το ρόλο της στη σειρά του Mega “Η γενιά των 592 ευρώ”, τους φόβους και το άγχος της οικονομικής κρίσης μίλησε στο TLIFE η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Λίτσα.com” αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

Μιλώντας αρχικά για το ρόλο της Κατερίνας που υποδύεται στη σειρά, η Ιωάννα ανέφερε πως πρόκειται για μια γυναίκα με σπουδές και πτυχία που γνωρίζει την πραγματικότητα της ελληνικής επαγγελματικής αγοράς εργασίας.
“Η Κατερίνα είναι μία νέα κοπέλα που, αφού έζησε εφτά χρόνια στο εξωτερικό για να σπουδάσει νομική στα καλύτερα πανεπιστήμια, επιστρέφει στην Ελλάδα. Αγαπάει πολύ το επαγγελμά της και ελπίζει ότι με τις γνώσεις που διαθέτει θα ξεχωρίσει, αλλά προσγειώνεται απότομα στην ελληνική πραγματικότητα και συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα και πρόσθεσε: “Στόχος της είναι η καριέρα. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο δεν την πολυαπασχολούν, ενώ οι φίλοι κατέχουν την πιο σημαντική θέση στη ζωή της. Είναι το παράδειγμα μιας “καλομαθημένης” κοπέλας που έμαθε στη ζωή της να έχει τα πάντα, αλλά κάποια στιγμή αποφασίζει να σταθεί στα πόδια της για να πραγματοποιήσει τα όνειρα της”.
Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία του χαρακτήρα της με τον ρόλο που υποδύεται, η ίδια υπογράμμισε το εξής: “Με την Κατερίνα είμαστε σχεδόν συνομήλικες και προσπαθούμε και οι δύο να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στο επάγγελμα που έχουμε επιλέξει. Ομολογώ, βέβαια, οτι η δική μου αρχή ήταν κάπως πιο εύκολη και δημιουργική, παρόλαυτα, είμαστε και οι δύο νέες στο χώρο μας, με όνειρα και φιλοδοξίες. Το βασικότερο κοινό στοιχείο είναι ότι μας αρέσει να είμαστε ανεξάρτητες και οτι οι δικοί μας άνθρωποι είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μας”.
Ενώ, για τα γυρίσματα της σειράς, δήλωσε πως είναι εξαιρετικά. “Τόσο η σχέση με τους υπολοίπους ηθοποιούς, όσο και με το σκηνοθέτη, το σεναριογράφο αλλά και το υπόλοιπο συνεργείο είναι πραγματικά άψογη. Όλοι μας αγαπήσαμε πολύ αυτή τη σειρά και έχουμε έναν κοινό στόχο, να την αγαπήσει και ο κόσμος”.
Για την οικονομική κρίση, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε πως το βασικότερο εφόδιο είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. “Ούτως ή άλλως, τα πράγματα δεν έχουν περιθώριο να πάνε πολύ χειρότερα. Όσο για την οικονομική κρίση, δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που να μη βιώνει τις συνέπειες της. Απλώς προσπαθώ να μη με επηρεάζει πολύ. Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή εργάζομαι και μπορώ και ζω από τα χρήματά μου. Μάλιστα, θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός οτι η δουλειά για μένα δεν είναι απλώς βιοποριστική λύση, αλλά περνάω πραγματικά ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες που εργάζομαι τόσο στη “Γενιά των 592 ευρώ”, όσο και στο θέατρο”.
Τι της αρέσει όμως και τι την φοβίζει στην παρούσα στιγμή της ζωής της;
“Δεν μπορώ να πω ότι με φοβίζει κάτι… προς το παρόν. Μου αρέσει το ότι έχω ανθρώπους δίπλα μου που αγαπάω και εμπιστεύομαι και το ότι μπορώ και απολαμβάνω την καθημερινότητα μου, τόσο λόγω της δουλειάς όσο και των προσωπικών στιγμών”, είπε χαρακτηριστικά.

Από τα γυρίσματα της σειράς “Γενιά των 592 ευρώ”

Read More

And More