Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο TLIFE, για την προσωπική ζωή, την εκπομπή που δεν αντέχει να βλέπει και όσους τον αμφισβητούν! Φωτό και βίντεο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις… Κάθε φορά όμως που τολμά χωρίς φόβο και πάθος ένα νέο εγχείρημα μας εκπλήσσει ευχάριστα. Το TLIFE, επισκέφθηκε τον διάσημο hairstylist, στο κανάλι και έζησε μαζί του στιγμές, τόσο από την προετοιμασία στο καμαρίνι του όσο και την ώρα που το δελτίο των Stars ήταν στον αέρα.

Στη ζωή του είναι όπως και στην τηλεόραση… Είναι αυθεντικός. Κάνει πλάκα, τρομάζει ξαφνικά όταν ανακαλύπτει ότι έχασε το ipad του και δεν θυμάται που το έχει, θέλει να μας κεράσει κρέπα που έχει φέρει μαζί του στο αλουμινόχαρτο από το σπίτι του και φυσικά “μαλώνει” γλυκά την Αθηνά που επιμελείται τα μαλλιά του, λίγο πριν την εκπομπή…

Μετά το χορό και το τραγούδι, καταπιάνεται με την παρουσίαση ενός lifestyle δελτίου ειδήσεων στο κανάλι “Ε” και ήδη έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού αλλά και πολλών τηλεοπτικών εκπομπών που συχνά φιλοξενούν αποσπάσματα από το δελτίο με τα “χαριτωμένα ” του Τρύφωνα αλλά και με τα πετυχημένα σαρδάμ του! Το καλοκαίρι, όπως δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, θα είναι μαζί του στο θέατρο, όπου θα υποδυθεί τον εαυατό του!

Στη συνέντευξη που μας έδωσε, απάντησε σε όλους αυτούς που ενοχλούνται με την τηλεοπτική του παρουσία και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Μας είπε ποια εκπομπή δεν του αρέσει στην ελληνική τηλεόραση καθώς και για την προσωπική του ζωή.

Πως σου φαίνεται η δουλεια του παρουσιαστή ειδήσεων;

Καταρχήν δεν είμαι παρουσιαστής. Θέλω όμως ότι κι αν κάνω να το κάνω με σοβαρότητα. Αν και είναι κάτι έξω από τη δουλειά μου έξω από τα νερά μου, ουτε που το φανταζόμουν!

Οι πελάτισσές σου στο κομμωτήριο έχουν παράπονα, ότι τις παραμελείς;

“Ποτέ… είναι κάτι που δεν θα σταματήσω ποτέ. Είμαι γεννημένος κομμωτής. Αλλά μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. Ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του. Οπότε γιατί να μην το κάνω; Ο κόσμος μου λέει στο δρόμο: Σε λατρεύουμε μας αρέσεις… Τώρα ψέματα μου λένε τι να πω”…

-Πες μας την αλήθεια. Αυτά τα σαρδάμ τα κάνεις επίτηδες για να σε παίζουν τα κανάλια;

“Όχι! Είναι πραγματικά κάτι πολύ δύσκολο. Κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Μέχρι τώρα συμμετείχα σε εκπομπές. Ενώ τώρα είναι κάτι που είναι όλο πάνω μου. Διαβάζοντας το autocue θα κάνεις κι ένα λάθος… Τρύφωνας χωρίς λάθος γίνεται”;



Μια εκπομπή που τρελαίνεσαι να βλέπεις και μια που δεν σου αρέσει να βλέπεις.

“Όταν είμαι σπίτι το πρωί μου αρέσει να βλέπω είναι το Πρωινό μου με τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού. Μια εκπομπή που δεν τρελαίνομαι να βλέπω είναι το απέναντι πρόγραμμα. Νομίζω ότι έχει γίνει όλο τσακωμούς, ίντριγκες. Με έχει κουράσει όλο αυτό. Ο Πέτρος είναι πιο διακριτικός”.



Πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι αν δεν είσαι “μανικουρίστρα” ή κομμώτρια δεν μπορείς να κάνεις καριέρα στη showbiz!

“Υπάρχει ακόμα ο Παπανώτας; Που τον θυμήθηκες αυτόν; Εγώ από το σπίτι μου δεν έμαθα να μιλάω με αυτό τον τρόπο, αλλά να πούμε στον κ. Παπανώτα και σε όποιον άλλο λέει παρόμοια πράγματα: “Μη φοβούνται δεν θα τους πάρουμε τα σκήπτρα”!

Τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή που να σε ευχαριστεί; Για να περνάς καλά;

“Δουλειές στο σπίτι! Πλένω τα πιάτα, σκουπίζω, στρώνω το κρεβάτι! Μου αρέσει να κάνω δουλειές. Έτσι ξεφεύγω”.

Τι φοβάσαι πιο πολύ στη ζωή σου;

“Mετά από το θάνατο της μητέρας μου που έζησα κάποια πράγματα, μετά από κάτι άλλο που έγινε εναντίον μου αλλά δεν μπορώ να σου πω, δεν φοβάμαι τίποτα πια. Η ζωή μου έδωσε κάποια χαστούκια και είδα την πραγματικότητα. Το μότο μου είναι θέλω να έχω την υγεία μου και τίποτα άλλο”


Θα σε ενοχλήσει αν κάποιος σχολιάσει τις ερωτικές σου επιλογές;

“Νομίζω ότι οι ερωτικές μου επιλογές δεν αφορούν κανένα και δεν συζητάω γενικά για τα προσωπικά μου. Δεν θα ενοχληθώ γιατί ούτε έχω δηλώσει, ούτε αφορά κανένα τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου”!

Έχεις κάνει One night stand;

“Οh my God yes! Γέλια.. Ε εντάξει αυτό το έχουν κάνει λίγο πολύ όλοι”..

Δες το βίντεο

Όπως αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής, ο Τρύφωνας θα παίξει μαζί του στην καλοκαιρινή του παράσταση όπου θα υποδυθεί τον εαυτό του, και θα είναι ο κομμωτής της περιβόητης Κοντσίτα!

Read More

And More