Η Π. Τρικαλιώτη μιλά για πρώτη φορά στο TLIFE για τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη της!

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μπαίνει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της αν και την προβληματίζει ιδιαίτερα η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για τη σχέση της με τον σύντροφό της και πατέρα του παδιού της, Θανάση Δόση, το φύλο του μωρού της, για το αν κάνει σχέδια γάμου αλλά και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.

Για την εγκυμοσύνη της:
“Την Παρασκευή μπαίνω στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είναι κορίτσι! Δεν ήταν και η πιο εύκολη εγκυμοσύνη… Έχω μείνει αρκετά στο σπίτι και στο κρεβάτι… Ήταν ένα πολύ ξαφνικό γεγονός! Τόσο ξαφνικό που είχα ξεκινήσει να δουλεύω στο θέατρο και σταμάτησα τα πάντα. Ήταν να κάνω σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια τη ζωή της Λυμπεράκη Μαργαρίτας και της Καραπάνου Μαργαρίτας (μάνα – κόρη) και θα λεγόταν “Δεν μ’αγαπάς, μ’αγαπάς”. Τελικά αναβλήθηκε για του χρόνου μάλλον, θα δούμε… Το θέατρο δεν είναι μια οποιαδήποτε δουλειά που μπορείς να πας με την κοιλιά σου… Ήταν πολύ ξαφνικό!”

Κάνουν σχέδια γάμου; “Με τον σύντροφό μου δεν έχουμε συζητήσει καθόλου το θέμα του γάμου! Μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι… Ειλικρινά ούτε καν το έχουμε θέσει ως θέμα. Είμαστε σχετικά λίγο καιρό μαζί, σχεδόν δύο χρόνια. Ζούμε μαζί, είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι… Τακτοποιούμε ό,τι έχει σχέση με τη γραφειοκρατία και το παιδί δίχως να σκεφτόμαστε τον γάμο. Αν αυτό κάποια στιγμή προκύψει, δεν το ξέρω… Επειδή ήρθε πολύ ξαφνικά αυτό το μωρό και είναι μία πάρα πολύ χαρούμενη στιγμή για μας και για τους δύο δηλαδή, μπήκαμε κατευθείαν σε μια διαδικασία των εξετάσεων, της εγκυμοσύνης, της αλλαγής σπιτιού και δεν έχει βρεθεί ο χωρός και ο χρόνος να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για τον γάμο. Δεν έχω ιδέα. Μπορεί να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί ποτέ! Είναι μια πολύ κανονική, υγιής, ήρεμη σχέση… ΄Ήμασταν ένα χρόνο και κάτι μαζί όταν έμεινα έγκυος, στις πρώτες αγάπες (γέλια) και μετά ήρθε και το μπεμπέ!”

Οι ετοιμασίες για το κοριτσάκι τους: “Το δωμάτιο της μικρής το φτιάχνουμε τώρα… Έχουμε αργήσει πολύ! Θα μπούμε λίγο αργά μέσα στο σπίτι που θέλαμε. Είμαστε σε φάση που έχουμε αγοράσει όλα τα έπιπλα και τα “ροζ” και τώρα θα το φτιάξουμε!”

Μετά την εγκυμοσύνη της ποια είναι τα σχέδιά της: “Έχουμε πει ότι τελικά το θεατρικό έργο θα το ανεβάσουμε φέτος, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Είναι όλα στον αέρα πια… Θεωρητικά αυτό θα γίνει μέσα στις γιορτές. Πρεμιέρα δηλαδή θα έχουμε τέλος Δεκέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι για τέσσερις μήνες θα είμαι αποκλειστικά με το μωρό. Το καλό με μας είναι ότι αν κάνεις μόνο θέατρο, λείπεις πολύ λίγες ώρες από το σπίτι στην πραγματικότητα. Αν δεν έχεις τηλεόραση κλπ. εννοώ… Θα λείπω 3 με 4 ώρες χονρικά από το σπίτι. Αυτό είναι καλό… Θα έχω και βοήθεια από τη μητέρα μου.”

Έχει δυνατές φιλίες από τον χώρο: “Έχω κάποιους ανθρώπους που είναι φίλοι μου κι έχω και πάρα πολλούς γνωστούς! Φίλη μου αρκετά κοντινή, είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Είναι ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος σε σχέση με τους ανθρώπους του χώρου. Κατά καιρούς έχω υπάρξει κοντά και με άλλους αλλά ξέρεις χανόμαστε μετά τις δουλειές… Έχω έρθει πολύ κοντά επίσης με την Κατερίνα Λέχου, κάναμε πολύ παρέα αν κι έχουμε χαθεί λίγο τώρα τελευταία…”

Θα μπορούσε να ‘ναι κάποια η νονά του μωρού; “Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει, είναι νωρίς. Μάλλον θα είναι και κάποιος από μένα και κάποιος από τον Θανάση! Κάθε μέρα έχουμε και μια πρόταση! “Ένας – ένας παιδιά, στη σειρά”, τους λέω! (γέλια) Σημασία έχει να πάνε όλα καλά και να είναι γερό το μωράκι που θα γεννήσω.”

Την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση – Νιώθει απογοητευμένη; “Φέτος που δεν ήμουνα στο θέατρο (είναι η πρώτη χρονιά που δεν έχω παίξει θέατρο χειμώνα) ζω σ’ενα παράλληλο σύμπαν λόγω της εγκυμοσύνης και του μωρού, οπότε δεν έχω συναναστραφεί με τους υπόλοιπους… Ξέρω ότι οι καλές θεατρικές παραστάσεις πήγαν καλά κι αυτό είναι πολύ θετικό. Εμένα μ’ενδιαφέρει αυτό περισσότερο γιατί είμαι του θεάτρου κι όχι της τόσο της τηλεόρασης. Όποτε είμαι με πολύ λιγότερες απολαβές ως ελάχιστες αλλά με κάνει να μην είμαι εντελώς απαισιόδοξη. Με συναδέλφους που μιλάω καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Οι συνάδελφοι που έχουν να κανουν περισσότερο με τηλεόραση έχουν υποστεί μεγάλη αλλαγή. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν στηριζόμουν οικονομικά από την τηλεόραση και είχα φτιάξει και μια ζωή που δεν είχε να κάνει με απολαβές τηλεόρασης. Είχα φτιάξει μια ζωή “μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει” (γέλια). Στο θέατρο είναι μετρημένα κουκιά. Όλοι κόψαμε κι εγώ φέτος αφού δεν δούλευα.”

Την φοβίζει η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα; “Φοβάμαι για το μέλλον. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη στην κατάσταση που είμαι αλλά δεν μπορώ. Είμαι πολλές ώρες στο σπίτι και βλέπω τι γίνεται, πρώτη φορά έχω ενημερωθεί σε βάθος για το τι γίνεται… Κι από το ίντερνετ κι από την τηλεόραση. Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει. Αν πραγματικά κάτσεις και το βάλεις στο κεφάλι σου, είναι τρομακτικό… Και ό,τι γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα και ότι κάποιοι άνθρωποι που υποτίθεται ότι έπρεπε να μας προστατεύουν, να είναι ανίκανοι να φτιάξουν μια κυβέρνηση κι ο καθένας να τραβάει τον εγωισμό του στα άκρα… Ώρες ώρες αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει λυτρωμός!”

Read More

And More