Φ. Τσακίρη: ”Υπήρχαν κάποια μικρά προβλήματα στην αρχή της εγκυμοσύνης!”

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός, Φωτεινή Τσακίρη, που αυτό το διάστημα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”HELLO”, μίλησε για τη νέα φάση της ζωής της και είπε χαρακτηριστικά:

”Νομίζω πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία! Η αλήθεια είναι πως όλα ήρθαν γρήγορα, η συμβίωσή μου με τον Τάσο (σ.σ. Γουσέτη), η εγκυμοσύνη, ο γάμος, που ουσιαστικά δεν πρόλαβα ούτε καν να τα καταλάβω. Βέβαια, μπορεί να έγιναν γρήγορα, όμως υπήρχε μια φυσιολογική διαδοχή των γεγονότων. Η μόνη αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε περίοδο προσαρμογής, νέων δεδομένων και πρωτόγνωρων καταστάσεων”.

Η γνωριμία με τον σύζυγο
”Με τον Τάσο είμαστε δυο χρόνια μαζί και γνωριστήκαμε σ’ ένα μπαράκι, ύστερα από δική του πρωτοβουλία. Ήμουν με μια φίλη μου, εκείνος μ’ ένα φίλο του και επεδίωξε να με πλησιάσει. Έτσι πραγματοποιήθηκε η γνωριμία μας και όλα έγιναν μαγικά, ραγδαία, τρελά και φτάσαμε εδώ.”

Ο λόγος που δέχτηκε το φλερτ του
”Με γοήτευσε η ποιότητα της προσέγγισης και αυτό που εξωτερίκευε ο Τάσος ως χαρακτήρας. Μάλιστα, πολλές φορές σκεφτόμουν πως είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός και πως κάποια στιγμή θα έβγαινε στην επιφάνεια κάποιο αρνητικό στοιχείο. Όμως, δεν έχει ούτε ένα! Με εξέπληξε θετικά!”

Άγχος που φέρει σαν μέλλουσα μητέρα
”Όλα! Πρώτο και μεγαλύτερό μου άγχος είναι ο τοκετός! Επίσης, τι θα συμβεί μόλις έρθει το μωράκι, καθώς αρχίζουν ν’ αλλάζουν όλα τα δεδομένα σου, ξαφνικά. Έρχεται ένα μικρό πλασματάκι το οποίο είναι άμεσα εξαρτώμενο από σένα, και περιμένει, κι εσύ θα πρέπει να ξέρεις.”

Θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δουλειάς

”Θα μπορούσα να μείνω εκτός χώρου και χωρίς να έρθει στη ζωή μου ένα παιδί. Ποιος μπορεί να μου διασφαλίσει μια ομαλή συνέχεια; Όλη η εικόνα του επαγγελματικού μας χάρτη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Δεν θέλω να μπαίνω σ’ αυτό το σκεπτικό. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδί αναχαιτίζει την επαγγελματική σου πορεία και την εξέλιξή σου…”

Στην δουλειά της αγαπά περισσότερο… ”Την ελευθερία και την ίδια τη δημιουργία. Αυτά αγαπώ και με εξιτάρουν!”

Επιπλεόν, δηλώνει ότι η εγκυμοσύνη της ”Βίβιαν” δεν ήρθε κατόπιν της δικής της, ήταν προσχεδιασμένη από τους σεναριογράφους, κάτι που όπως αποκαλύπτει, την παρεξένεψε και το θεώρησε σημαδιακό!

Προετοιμασίες παιδικού δωματίου… για το νέο μέλος
”Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη. Υπήρχαν κάποια μικρά προβλήματα στην αρχή της εγκυμοσύνης και δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον γιατρό μου, Γιάννη Καλογήρου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό μου, σαν ”φύλακας άγγελός” μου. Έτσι λοιπόν, επειδή κι εκείνος είναι προληπτικός, θέλουμε να καθυστερήσουμε όλη αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε ακόμη δεν ξέρουμε το φύλλο”.

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More