Η εξόρμηση του εφοπλιστή Κ. Τσακίρη στη Μύκονο με το νέο του έρωτα!

Με την αγαπημένη του Σορίνα ταξίδεψε μέχρι το νησί των ανέμων ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο εφοπλιστής πέρασε στη Μύκονο τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τις κόρες και την 26χρονη σύντροφό του.

Το ζευγάρι έφτασε στο κυκλαδίτικο νησί με το σκάφος Panther 2 του εφοπλιστή . Ο ίδιος μοιάζει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του μετά τον χωρισμό του από την Πάολα Βαγιωνή. Βέβαια, σε αυτό έχει βοηθήσει και έρωτάς του για την νεαρή Σορίνα. Διακριτικά στέκεται δίπλα του και τον στηρίζει ενώ λατρεύει τις τρεις κόρες του Κιβέρι, Φαίδρα και Κασσάνδρα, με τις οποίες είναι φίλες!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνέλαβε τον πρώην πρόεδρο του Πανιωνίου στα Ματογιάνια, λίγο πριν την Ανάσταση. Μαζί του ήταν φυσικά η Σορίνα και οι κόρες του που πόζαραν χαμογελαστές…

Όλες οι μέρες διακοπών της οικογένειας κύλησαν όμορφα με πολλές βόλτες στις παραλίες και στα νησάκια γύρω από τη Μύκονο, φαγητό σε κοσμικά στέκια και χαλάρωση στη θαλαμηγό.

Ο Κωνσταντίνςο Τσακίρης και η Σορίνα, όπως διαβάζουμε στη Real Life, γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια μέσω κοινών γνωστών. Την εποχή εκείνη ο εφιπλιστής είχε πάρει το συναινετικό του διαζύγιο και η 26χρονη είχε βγει από μια πολύχρονη σχέση. Ο ίδιος λέει στους φίλους του πως στο πρόσωπό της έψαχνε όλα όσα ήθελε ενώ τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν και επίσημα μαζί. Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα καθώς αυτό που τους νοιάζει είναι απλά να είναι μαζί και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή…

Read More

And More