O Tσαλίκης και η παρέα του ξεσηκώνουν τον κόσμο! Backstage φωτογραφίες

Μετά την μεγάλη επιτυχία των εμφανίσεων του Γιώργου Τσαλίκη παρέα με τον Σάκη Αρσενίου, τον Κυριάκο Κυανό και την Έλενα Μεταξά στο Caramela όλο τον χειμώνα, η παρέα συνεχίζει μαζί και το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στα Αστέρια Γλυφάδας, στις 12 Μαΐου και όλοι μπορούμε ν’ απολαύσουμε 15 μοναδικές εμφανίσεις των τεσσάρων τους, που έχουν ετοιμάσει για το κοινό πολλές εκπλήξεις, μία εκ των οποίων είναι η είσοδος του Γιώργου Τσαλίκη ως Ρόμποκοπ!

Το αγαπημένο ”στέκι” της νεολαίας γι’ ακόμα μία βραδιά, κατακλύστηκε από κόσμο, ενώ ο Γιώργος δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ξεσηκώνει και να πειράζει τους θαμώνες κατεβαίνοντας μάλιστα στα τραπέζια τους. Ο ίδιος και η παρέα του κράτησαν τον κόσμο κεφάτο ως τα ξημερώματα και άφησαν υποσχέσεις για ένα Caramel-ένιο καλοκαίρι!

Το συγκεκριμένο σχήμα έδωσε και πάλι τον δικό της γνωστό παλμό στη διασκέδαση και έβαλε “φωτιά” στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας! Το TLIFE εξασφάλισε για σένα backsatge φωτογραφίες από τα καμαρίνια, λίγο πριν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ανέβουν στην πίστα και το ”Σπάσουν…” μαζί με τους παρευρισκομένους!

Ο Γιώργος Τσαλίκης!

Η Έλενα Μεταξά!

Ο Σάκης Αρσενίου!

Ο Κυριάκος Κυανός!

Read More

And More