Ποια είναι η “Τασούλα”; Η Μ. Διακοπαναγιώτου μας συστήνεται

Η Τασούλα του Κίτσου είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών. Η διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και οι ατάκες της έχουν φορεθεί πολύ! Και ποιος δεν έχει πει έστω και μια φορά το “τράτζικ”;

Η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται την Τασούλα έχει γίνει ανάρπαστη! Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για την μεγάλη της επιτυχία στο Πρώτο Θέμα και μας συστήνει τα πολλά της πρόσωπα.

Μπαλαρίνα με κλασική μουσική στα ηχεία, ατίθαση έφηβη με ράστα μαλλί και σκουλαρίκια, εθελόντρια σε θεατρικό τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, γυμνή στις παραλίες της Νισύρου να απολαμβάνει την μαυροκόκκινη άμμο. Όλα αυτά είναι η Μαρία Διακοπαναγιώτου, όπως είναι το πραγματικό της όνομα το οποίο όμως κοντεύει να ξεχάσει.

“Η ζωή μου είναι λίγο τσιγγάνικη”, υποστηρίζει η ίδια. Γεννήθηκε στην Ρόδο αλλά έχει καταγωγή από την Κω όπου έμεινε μέχρι τα 9 της. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα και έμεινε σε πολλές και διαφορετικές περιοχές. Άλλαξε τρία σχολεία και αυτό την έκανε να κλειστεί στον εαυτό της.

“Η μεγάλη μου αγάπη ήταν ο χορός”, δηλώνει για να συμπληρώσει πως το όνειρό της ήταν να γίνει μπαλαρίνα. Έκανε 12 χρόνια χορό και δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της να γίνει ηθοποιός.

Στην εφηβεία της μεταμορφώθηκε σε “αλητάκι”. Οργάνωνε καταλήψεις, το μαλλί ράστα, σκουλαρίκια παντού και είχε hip hop συγκρότημα. Η πρώτη της επαφή με την υποκριτική έγινε στα 17 στην τηλεοπτική σειρά “Δέκα λεπτά κήρυγμα”. Τελείωσε την δραματική σχολή με άριστα και κάπως έτσι ξεκίνησε να μπαίνει στα “βαθιά”…

Read More

And More