Κ. Τσαρτσαρής – Λ. Παπαδημητρίου: Το love story και το album του γάμου τους!

Η ζωή τους μοιάζει με παραμύθι, όπως ακριβώς θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος τον γάμο τους, στο γραφικό χωριουδάκι Ξυνόβρυση στο πανέμορφο Πήλιο. Η Λίνα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Τσαρτσαρής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 30 Ιουλίου, ανάμεσα σε μόλις 70 εκλεκτούς καλεσμένους.

Το love story τους

Η Λίνα και ο Κώστας είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους και από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκαν! Μέσα σε λίγους μήνες έμειναν μαζί και θεωρούνται από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια του αθλητικού χώρου.

Στις 10 Φεβρουαρίου έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Το πιο όμορφο δώρο που έχει κάνει ο Κώστας στην πρασινομάτα Λίνα του είναι το Λαμπραντόρ τους, τον οποίο και οι δύο λατρεύουν.

Το album του γάμου

Ήταν επιλογή τους να παντρευτούν στον αγαπημένο τους προορισμό, έχοντας κοντά τους μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς.

/

Η νύφη έφτασε στο γραφικό εκκλησάκι που στολίζει την εκκλησία του χωριού συνοδευόμενη από τις καλύτερες τις φίλες και με όργανα να παίζουν παραδοσιακά τραγούδια.
/

/

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού μόλις αντίκρισε την εκτυφλωτικά όμορφη αγάπη της ζωής του βούρκωσε και την φίλησε τρυφερά. Στη συνέχεια το ζευγάρι πήρε στην αγκαλιά του τα δυο μωράκια τους και όλοι μαζί μπήκαν στην εκκλησία!

/

/

/

Αυτό που σχολιάστηκε από όλους στο γάμο ήταν η εκπληκτική σιλουέτα της νύφης η οποία πριν από μόλις πέντε μήνες γέννησε τα διδυμάκια τους! Η ίδια με δημιουργία δια χειρός Pronovia και του σχεδιαστή Elie Saab έλαμπε από ευτυχία!

/

Το γλέντι έγινε στην πλατεία του χωριού, υπήρχε άφθονο φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική και κράτησε μέχρι το πρωί!

/

/

Read More

And More