Α. Τσιλύρα: Η περιπέτεια με τον καρκίνο, οι χημειοθεραπείες και ο αγώνας που την έβγαλε νικήτρια!

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο, από την οποία και βγήκε τελικά νικήτρια μίλησε η Αθηνά Τσιλύρα. Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου, πιο αποκαλυπτική από ποτέ, εξομολογήθηκε πως μιλά ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, θέλοντας να δώσει κουράγιο και στις άλλες γυναίκες που μπορεί να ανεβαίνουν τον ίδιο Γολγοθά.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, πήρα τις μαστογραφίες στα χέρια μου, πήγα σε μια γωνιά του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Χάθηκα. Δεν ήξερα πού βρισκόμουν, τι θα κάνω, τι με περίμενε”, και συμπλήρωσε: “Την περίοδο των χημειοθεραπειών και τον ακτινοβολιών είχα δίπλα μου έναν πολύ καλό ογκολόγο. Μιλούσαμε. Τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, γιατί έστω και μια γυναίκα να με ακούσει και να δει ότι δουλεύω, συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά, το έχω ξεπεράσει και είμαι καλύτερα, ίσως τη βοηθήσω”.
Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, εξομολογήθηκε πως μετά τον καρκίνο βγήκε πιο δυνατή. “Πολλές φορές η αρρώστια μπορεί να είναι ευλογία. Σου δίνει τέτοιο χαστούκι που σε κάνει να εκτιμάς τα πράγματα… Έγινα πιο δυνατός άνθρωπος”.
Ωστόσο, η ίδια δεν έκρυψε πως πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης και επηρεάστηκε όταν άρχισε να χάνει τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών. Η βοήθεια και η συμπαράσταση όμως τόσο του συζύγου της, όσο και του γιου τους Αλέξανδρου την βοήθησαν πολύ. “Έπαθε τεράστιο σοκ (σ.σ. ο Σπύρος Παπαδόπουλος) και μου συμπαραστάθηκε πολύ. Μου έδινε πολύ κουράγιο με τον τρόπο που το αντιμετώπιζε. Μου έλεγε: “Είσαι δυνατή! Ξέρεις ότι μπορείς να το περάσεις. Θα πας παρακάτω”. Με βοήθησε πολύ, όπως και ο γιος μου”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More