Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους και ο γάμος των φίλων τους!

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Βάσω Λασκαράκη που πριν λίγους μήνες απέκτησαν το πρώτο τους μωράκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Κάνοντας ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς “Κάτω Παρτάλι” (θα ξεκινήσουν στα μέσα του Σεπτέμβρη) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η σύζυγός του ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση της κορούλας τους. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Real Life το μυστήριο αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 20 Σεπτεμβρίου.
Η μικρή θα πάρει το όνομα Ευαγγελία από την γιαγιά της, μητέρα της ηθοποιού και νονοί της θα είναι ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Στέργιος Αντούλας.
Πριν τη βάφτιση της κόρης τους, όμως, οι δυο τους βρέθηκαν στο γάμο δυο πολύ καλών τους φίλων. Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να γράφει: “Σήμερα γα… Σήμερα γάμος γίνεται σ’ ωραίο περιβόλι σ’ ωραίο περιβόλι. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ”, ενώ η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε φωτογραφία με τους νεόνυμφους.
Δες φωτογραφίες από το γάμο που πήγαν:

H selfie του γάμου…

Η Βάσω Λασκαράκη με την νύφη Έφη Φώτου

Το ζευγάρι στον πρώτο χορό…

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη και τους νεόνυμφους, Ντέμη Ματάκη και την Έφη Φώτου

O Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον Στέργιο Αντούλα

Με την Βάσω Λασκαράκη

Read More

And More