Τσιμιτσέλης για Λασκαράκη: Κάθε ζευγάρι έχει τον κώδικά του και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι νιώθει!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”Nitro” και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, τους αναξιοπρεπείς ανθρώπους που έχει γνωρίσει στον χώρο, αλλά αποκάλυψε και τι εσώρουχα φοράει…

Φέτος εμφανίζεται στο ”Να ζει κανείς ή να μη ζει” στο θέατρο και στην καινούργια ”Λούφα και παραλλαγή” στον κινηματογράφο. Αν είχαμε λεφτά να δούμε μόνο το ένα από τα δύο, τι θα μας πρότεινε;

”Αν είχες τόσο λίγα λεφτά, θα προτιμούσα να καθίσεις σπίτι σου για να αγοράσεις με αυτά τα λεφτά κάτι να φας και να ζήσεις. Γιατί αυτήν τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως πολλοί Έλληνες, στο άμεσο μέλλον, θα στερηθούμε βασικά πράγματα.”

Οι αναξιοπρεπείς άνθρωποι που έχει γνωρίσει στη δουλειά του

”Έχω γνωρίσει αρκετούς. Ως τέτοιους χαρακτηρίζω τους ανθρώπους που δε νοιάζονται για τίποτα άλλο πέρα από την πάρτη τους. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και με αυτούς έχω μάθει να συμβιβάζομαι και να κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει να την κάνω.”

Προτιμά να φορά μποξεράκι ή σλιπ;

”Μποξεράκι, εφαρμοστό όμως.”

Γιατί ακόμα και στα πιο χαμογελαστά του, το βλέμμα του βγάζει μια τσατίλα;

”Μου το έχουν αναφέρει αλλά δεν κάνω κάτι επίτηδες. Γενικά δεν έχω πολλά νεύρα. Θα σου έλεγα μάλιστα ότι είμαι αρκετά χαλαρός στη ζωή μου.”

Πώς αισθάνθηκε όταν η ταινία ”Οξυγόνο” κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ από γκέι εταιρεία διανομής με τίτλο ”The Blackmail Boy” (Το αγόρι του εκβιασμού) και στο εξώφυλλο ήταν ο ίδιος με τον Ακύλα Καραζήση σε ερωτική διάθεση…

”Αυτό πώς στο διάολο το ανακάλυψες;… Κοίτα το να βρει μια ελληνική ταινία διανομή στις ΗΠΑ αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τη συγκεκριμένη ταινία αποφάσισε ο αμερικανός διανομέας να της δώσει το συγκεκριμένο προφίλ και να την προμοτάρει με αυτό τον τρόπο. Δικαίωμά του αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι η ταινία και με το πώς τη δουλέψαμε εμείς στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, μόνο και μόνο που κάποιος ενδιαφέρθηκε για την ταινία σημαίνει ότι είδε κάτι καλό πάνω της. Από τη στιγμή που το ”Οξυγόνο” είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει όσο λίγες, δε με ενόχλησε το τι και το πώς της ξένης διανομής της, εφόσον εγώ ξέρω τι είδους ταινία πρόκειται και τη στηρίζω 100%”.

Για την Βάσω Λασκαράκη και τη δημοσιότητα που έχει γνωρίσει η σχέση τους

”Σίγουρα θα προτιμούσα να είχαν μείνει εκτός δημοσιότητας, αλλά από την στιγμή που είμαι ένα πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται στην τηλεόραση και είναι αναγνωρίσιμο, δεν μπορώ να απαιτήσω να μην ασχολείται κάποιος με τα προσωπικά μου. Αρκεί αυτή η ”είσοδος” του άλλου στην προσωπική μου ζωή να κρατιέται στο ρόλο του παρατηρητή και να μην την επηρεάζει με, ας πούμε, κριτικές, υποδείξεις και σενάρια φαντασίας για τις επιλογές μου. Κάθε ζευγάρι έχει τον κώδικά του και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ή να υποθέτει τι νιώθει, πώς το νιώθει και πώς το εκφράζουν μεταξύ τους δυο άνθρωποι που βρίσκονται σε σχέση. Κι αυτό ακριβώς το κομμάτι είναι εκείνο που θέλω να μοιράζομαι με τον κόσμο, εφόσον αφορά μόνο εμένα και το κορίτσι μου. Δε θα κάτσω να κρύψω τη σχέση μου, αλλά ταυτόχρονα δε θα καταστήσω και μέτοχό της τον καθένα… Δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις. Υπάρχουν λάθος απαντήσεις”.

Διάβασε περισσότερα στο ”Nitro” που κυκλοφορεί!

Read More

And More